View Single Post
Παλιό 04-07-2009, 10:04
VILLY Ο/Η VILLY βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: Varadero XL1000V '07
Προεπιλογή Απάντηση: Κατοχος Varadero!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Gemat Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλοι BMWακηδες σας χαιρετω!

Με λενε Γιώργο και ζω στη Μυτιλήνη. Εχω εδω και 2 χρονια ενα HONDA VARADERO '07 και δηλωνω αρκετα ευχαριστημενος. Δεν ειμαι φανατικος και μου αρεσει να ειμαι ενημερωμενος για τη κατηγορια μεγαλων ON-OFF που θα ειναι πιθανα και η επομενη επιλογη μου. Για μενα τα φορουμς ειναι η καλυτερη πηγη για να βρει κανεις στοιχεια που αφορουν μια μοτοσυκλετα και οχι ο ειδικος τυπος!
Ηρθα λοιπον και στο φορουμ σας για να ενημερωθω αλλα και για να διαφωνησω ως δικηγορος του Ντερο μου..... γιατι καλα να συμφωνουμε, αλλα να διαφωνουμε ειναι καλυτερα!!
Φίλε Γιώργο καλωσόρισες και καλή διαμονή στο forum.

Θα ήθελανα σε ενημερώσω για 2/3 πραγματάκια.
Λες παραπάνω :
Απόσπασμα:
"Εχω εδω και 2 χρονια ενα HONDA VARADERO '07 και δηλωνω αρκετα ευχαριστημενος. Δεν ειμαι φανατικος και μου αρεσει να ειμαι ενημερωμενος για τη κατηγορια μεγαλων ON-OFF που θα ειναι πιθανα και η επομενη επιλογη μου."
To Varadero είναι OnOff συνεπώς αν ψάχνεις για καλό OnOff μηχανάκι... έχεις το δικό σου!

Από την άλλη να σε πληροφορήσω επίσης, ότι έχεις και το καλύτερο OnOff!
Στο λέει ένας Βαραντεριστής που τάχει αλλάξει σχεδόν όλα!
Με αυτή μου την ατάκα μάλιστα ξεκινά και ο κύκλος των αντιπαραθέσεων που ορθά προφήτεψες. Θα βγούν οι έταιροι συνφορουμίτες Bmwδάκηδες τώρα και θα με φάνε .αχαχαχαχα
Αστους να λένε! Honda και πάλι Honda!

Κλείνοντας, θα ήθελα να στείλω χαιρετισμούς στο όμορφο νησί του από ένα άλλο μεγανήσι στο άλλο άκρο της Ελλαδας, τη Κρήτη!

Βασίλης
Αλλος ένας τρισευτυχισμένος κάτοχος Varadero

Last edited by VILLY; 04-07-2009 at 10:06.
Reply With Quote