14-09-2011, 01:08
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: Σχηματάρι
Μoto: GS 1200 08
|
|
Απάντηση: Απ' το ευρώ κι απ' τη δραχμή τι να διαλέξω;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Fuji
Αυτό θα πει δημοκρατία!
Αλήθεια ρε παιδιά, η χούντα του Παπαδόπουλου, πόσο χειρότερη ήτανε;
|
Εγώ δεν ξέρω τι ήταν η χούντα μιας και είμαι του 1972 γεννηθείς, ούτε την γνώρισα ούτε θέλω να την γνωρίσω ούτε η χούντα είναι ότι το καλλίτερο, ΑΛΛΑ….χρόνια ακούω ότι επιτέλους διώξανε την κακίστη και απαράδεχτη χούντα και όλους αυτούς που την υπηρετούσαν με δυσμενή επιπτώσεις στους πολίτες και την κοινωνία της Ελλάδας και ότι επιτέλους ήρθαν οι δημοκράτες, οι εκσυγχρονιστές, οι τεχνοκράτες που είχαν νέα μυαλά και ιδέες και όλοι αυτοί που είχαν όραμα*** για την ΝΕΑ Ελλάδα και την δημοκρατία που ευαγγελιζόμαστε ότι ανακαλύψαμε και εφαρμόσαμε…..και ένα σωρό π@π@ριες...
ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ !
Τώρα ποιοι θα έρθουν?
Αλλά ξέχασα ήρθε η τρόικα και δέσαμε….αν και από αυτούς θα δούμε και ορισμένα καλά…θα συσφίξουνε και λίγο οι κόλοι που είχαν πάρει αέρα….
*** Ένα από τα οράματα ήταν να γεμίσουν και την Ελλάδα με κρατικοδίαιτους καρεκλοκένταυρους του γραφείου υπαλλήλους ….που όνειρο τους και σε αυτούς ήταν τα παιδιά τους να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι από τα 44 και κάτι ψιλά…..και δουλειά κανείς!....Α και συνδικαλιστές τεμπέληδες με δίκαια αιτήματα….που όλο και κάπου τρυπώνανε και δεν τους κούναγες ούτε με μαστίγιο…
Για να μην αναφερθούμε και σε μια μερίδα ερυθρωπούς που τους φταίνε όλα και παίρνουν τους δρόμους μέχρι και επειδή συναχώθηκε μια καθαρίστρια και δεν της δώσανε ασπιρίνη….
Το σλόγκαν της μετά χούντα εποχής ήταν δούλευε να τρως και κλέβε για να έχεις…
Τα πόδια στον σβέρκο τώρα…..
Τα πόδια στον σβέρκο τώρα…..
|