
05-07-2009, 18:19
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS
|
|
Απάντηση: Ερώτημα.....to be or not to be με ομαδική οδήγηση
Από την στιγμή που αποφασίσεις να συμμετάσχεις σε ομαδική εκδρομή μιας μοτοσυκλετιστικής παρέας (π.χ. GS FORUM), υποτίθεται ότι σέβεσαι τους όρους του παιχνιδιού (εκδρομής) που θα ισχύουν για όλους.
Εκτός αυτού πάντα υπάρχει ένας αρχηγός ομάδας (σκέφτεσαι αρχηγό που θα χωρίσει την ομάδα του σε δύο) που βάσει των συμμετασχόντων αποφασίζει και για το οδηγικό στύλ που θα ακολουθηθεί έτσι ώστε να μειωθούν στο ελάχιστο τα απρόοπτα στην διαδρομή και να φθάσουν όλοι με το καλο στον προορισμό τους.
Αν τώρα κάποιοι επιθυμούν να πάνε πιο γρήγορα, τότε ποια η έννοια συμμετοχής τους στην συγκεκριμένη συνάντηση; Στο τέλος της ημέρας-διαδρομής θα συναντηθούν οι ''γρήγοροι'' και οι ''αργοί'' να συζητήσουν τι;
Γι αυτό λοιπόν κάλλιστα θα μπορούσαν να διοργανώσουν μία άλλη εκδρομή (για γρήγορους) με δικό τους αρχηγό, που θα λάβει υπ' όψιν τα δικά τους δεδομένα.
Ενας αργός
|