16-09-2011, 17:54
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Έλλειμμα "μαϊμού" για να επιβληθούν τα μέτρα...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vagelis Gar
Φίλε μου νομίζω πως έχεις εστιάσει στο δέντρο και έχεις χάσει όχι απλά το δάσος αλλά ολόκληρο τον δρυμό.
Μου θυμίζεις τους μεγαλοδημοσιογράφους των κατακίτρινων ΜΜΕ που προσπαθούν να μας πείσουν πως χώνοντας το κεφάλι μας στην άμμο θα γίνουμε ως δια μαγείας αόρατοι.
Και η ερώτησή μου είναι η εξής:
Μας ενδιαφέρει γιατί τώρα και όχι τότε ή αν αυτά που λέει έχουν βάση και μπορούν να αποδειχθούν?
Γιατί φίλε μου αν αυτά που λέει είναι όντως αληθινά, καταλαβαίνεις πως η επόμενη ημέρα θα είναι ΠΙΚΡΗ για ΠΟΛΛΟΥΣ.
|
Δεν διαφωνω μαζι σου!!!!! Οπως ειδες εγραψα οτι ''......δεν λεω οτι η Κα Γεωργαντα ψευδεται.....'' αυτο απο μονο του ειναι απαντηση στο ποστ σου.
Επισης, ποιο ειναι το δεντρο και ποιο ειναι το δασος? Αν θεωρουμε οτι η Γεωργαντα ειναι το δασος....παει χαθηκαμε. Το δασος, κατεμε, ειναι το συστημα που η Κα Γεωργαντα -ως μερος αυτου - λεει αληθεια, και το δεντρο ειναι η Κα Γεωργαντα το οποιο αν ειναι ξερο πρέπει να κοπει για να φυτρωσει αλλο στην ριζα του.
Το ποτε και το πως λεγεται κατι στην πολιτικη αλλα και στην καθημερινη ζωη εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασια αγαπητε μου φιλε! απο τον χρονο που θα επιλεξεις να το πεις και ο τροπος που θα επιλεξεις το πεις εξαρταται αν θα γινεις πιστευτος ¨η οχι!
Αν τα ελεγε τοτε (περι αλλοιωμενων στοιχειων) θα ειχε χασει την θεση της βεβαια αλλα σημερα θα ηταν απο πανω και θα ελεγε ''εγω σας τα ελεγα'' και σαν γνησιο τεκνο καποιου κομματος θα καταλαμβανε καποια δημοσια θεση.
Σημερα ομως που επελεξε να πει οτι ειπε ακομα και οι ιδιοι οι απολυμενοι επαναλαμβανω συναδελφοι της την αμφισβητησαν ευθεως!!
Αυτο απο μονο του με κανει να αναρωτιεμαι, δεν υποστηριζω οτι λεει ψεματα...απλα αναρωτιεμαι αν λεει την αληθεια ¨η που ειναι τελος παντων η αληθεια!!
|