Θέμα: Μάσκα enduro
View Single Post
Παλιό 19-09-2011, 22:13
nibo Ο/Η nibo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: BMW 800GS
Προεπιλογή Απάντηση: Μάσκα enduro

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από LakisGS Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω μάσκα enduro. Θέλω να αλλάζει ζελατίνα και να μπορώ να βάζω και φυμέ για τον ήλιο. Έχετε να μου προτείνετε κάποια? Σας ευχαριστώ!!

Και καλά θα κάνεις να πάρεις μάσκα. Δεν παλεύετε αυτή την περίοδο ειδικά, χωρίς μάσκα στο βουνό που έχει να βρέξει κάτι μήνες και η σκόνη πάει σύννεφο.

Η ζελατίνα αλλάζει σε όλες τις επώνυμες μάσκες όποτε μην σε αγχώνει αυτό. Ζελατίνες θα σου πρότεινα και εγώ να έχεις 2. Μια διάφανη για τον χειμώνα ή για σούρουπο-βράδυ(π.χ. σε ασφαλτινη επιστροφή μετά από χώμα) και μια φυμε ή καθρέφτη για το καλοκαίρι.
Το ιδανικό είναι να έχεις 2 μάσκες όπως λέει και ο φίλος από πάνω, αλλά στην χειρότερη και με μια μάσκα γίνετε η δουλεία σου αν αλλάζεις τις ζελατίνες

Από μάρκες υπάρχουν παρά πολλές. Οι oakley είναι πολύ καλές αλλά δεν έχουν καλή υποστήριξη στην Ελλάδα αν π.χ. χρειαστείς ανταλλακτικές ζελατίνες, καθρέφτη ή δίπλες αντιθαμβοτικες για τον χειμώνα κ.τ.λ. Εγώ περνώ smith γιατί ο αντιπρόσωπος έχει πολύ καλή υποστήριξη και βρίσκεις ανά πάσα στιγμή ότι θες, επίσης υποστήριξη στην Ελλάδα έχουν και οι spy που είναι καλές
Reply With Quote