Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mikearmy
Εάν η πρόωρη συνταξιοδότηση είναι παράνομη κάντε καταγγελία, εάν είναι ανήθικη ψηφίστε την επόμενη φορά με ήθος και όχι με συμφέρον.
Ο κατευθυνόμενος από τα ΜΜΕ λαϊκισμός καλό είναι να μην ποδοσφαιροπποιεί την κρίση μας. Θα την χρειαστούμε για να αντιμετωπίσουμε την στρατολόγηση 2,5 εκατομμυρίων ηλιθίων των επόμενων εκλογών που θα ανακυρήξουν νέα κυβέρνηση.
|
Δεν είπε κανείς οτι είναι παράνομη, ειδικά εγώ είπα ότι είναι νόμιμη και πρέπουσα, ανήθικο είναι το να βγεις στην αγορά εργασίας και να "φας" την θέση κάποιου ανέργου κατά την γνώμη μου, ενώ ήδη λαμβάνεις σύνταξη, και εκεί δεν φέρεις ευθύνη εσύ μόνο αλλά το κράτος που σε ωθεί εκεί.
Για την συνταξιοδότηση καλώς γίνεται εφόσον γίνεται, αλλά σαν Γιώργος εγώ θα θεωρούσα για τον εαυτό μου ότι και στα 45 μου έχω πράγματα να δώσω και δεν είμαι συνταξιούχος, κρίνω ότι θα είμαι χρήσιμος τουλάχιστον μέχρι τα 65 μου οπότε και θα βγώ σε σύνταξη....δεν είπα μέχρι τα 65 να είσαι "μάχιμος" αλλά η εμπειρία σου και η πνευματική σου ικανότητα κρίνω εγώ (ίσως παρακινδυνευμένα) οτι ,μπορούν να χρησιμοποιήσουν προς όφελος του στρατού και της πατρίδας γενικότερα.
Στο τελευταίο κομμάτι τώρα, μην λαμβάνουμε οποιαδήποτε κρίση αντίθετη με τη δική μας σαν "Ο κατευθυνόμενος από τα ΜΜΕ λαϊκισμός" γιατί στην προκειμένη περίπτωση να σου αναφέρω ότι με τα ΜΜΕ ουδόλως ασχολούμαι πόσο δε να χειραγωγούμαι. Δημιουργική σκέψη έχω (τουλάχιστον νομίζω) και κριτική ικανότητα.
Πάντα φιλικά και χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν ειδικά εφόσον δεν τον γνωρίζω.