View Single Post
Παλιό 20-09-2011, 21:25
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Διακοπή καταβολής σύνταξης για δικαιούχους του Δημοσίου

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gepol Εμφάνιση μηνυμάτων
Για να καταλάβω...έκλεψαν? Παρανόμησαν? Μήπως έχασες εσύ κάτι εξ αιτίας τους?

Μόνο μην μου πείς ότι ζημιώθηκε το κράτος με αποτέλεσμα να ζημειωθείς εσυ, διότι θα με πιάσουν τα γέλια....
Ο εις εξ αυτων επιασε δουλεια σε ναυτιλιακο γραφειο και κανει διεκπεραιωσεις ναυτιλιακων υποθεσεων πλοιων αμοιβομενος με μαυρα χρηματα υψους 1500ε!!!! Με άλλα λογια εκλεψε την θεση μου αφου αυτη ηταν η δουλεια μου επι 30 χρονια!!!!! Σημειωσε οτι στην ιδια εταιρεια ειχα υποβαλει κι εγω βιογραφικο το οποιο ομως κριθηκε ασυμφορο λογω ετων (30) προυπηρεσιας!!!!!!

Συμπερασμα, και μου πηρε την δουλεια(!!) και θα τον πληρωνεις εσυ, εγω, ΟΛΟΙ μας επιπλεον χρηματα, νομιμως μεν αδικως δε, για τα υπολοιπα 23 χρονια μεχρι να εβγαινε κανονικα στην συνταξη δηλαδη τα 65 του χρονια και οσα ακομα ζησει.

Οσοι αστυνομικο/στρατιωτικοιισχυριζονται οτι τα 22 χρονια υπηρεσιας τους εχουν πληρωσει για να παιρνουν συνταξη επι 35 τουλαχιστον χρονια πλανωνται πλανην οικτραν!!!! Οσοι υποβρυχιαδες κ.α. ειδικοτητες ισχυριζονται οτι εχουν πληρωσει τα αναλογουντα διοτι καθε μηνας υπηρεσιας πιανεται διπλος ας μας πουν αν τον καθε μηνα τον εχουν πληρωσει και διπλο σε ασφαλιστικες εισφορες.
Και αν ισχυει αυτο γιατι να μην μπορω εγω κι εσυ να κανουμε το ιδιο και να βγαινουμε πιο νωρις στην συνταξη?
Διοτι 1ον) αν ηταν ετσι θα μπορουσαμε ολοι να δινουμε κατι παραπανω στο ΙΚΑ και να μας βγαζει στην συνταξη μετα απο 20 χρονια κι οχι μετα απο 35-40 και 2ον) εγω π.χ. επι 30 χρονια πληρωνω ασφαλιστικες εισφορες σε επικουρικη και κυρια ασφαλιση, μεσον ορο (αφου τα πρωτα χρονια δεν αμοιβομουνα με 4000ε οπως τα τελευταια 15), 450ε μηνιαιως κι αλλα τοσα και κατι ψιλα παραπανω οι εργοδοτες μου (συνολο 1000ε) για να παρω μετα απο 35+ χρονια συνολικη σημερινη συνταξη υψους 1800-2000ε......, ποιος τα εχει πληρωσει αυτα τα λεφτα στα 22 χρονια υπηρεσιας για να παρει 1500ε Χ 40 χρονια??????
Ειναι δηλαδη τρελες ολες οι αλλες χωρες που οι στρατιωτικοι βγαινουν στην συνταξη στα 58-60 χρονια?

Ουτε εκλεψαν, ουτε παρανομησαν.........απλως επωφεληθηκαν ενος νομιμου αλλα ανηθικου μετρου το οποιο, σημειωσε, δεν συμβαινει πουθενα στον κοσμο....η ελλαδα εχει την παγκοσμια πρωτοτυπια σε αυτο οπως και σε τοσα άλλα νομιμα μεν αλλα ανηθικα μετρα.
Οπως ειπε και καποιος...το νομιμο δεν ειναι απαραιτητα και ηθικο!!!!
Reply With Quote