Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis
Νεκτάριε, σίγουρα δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε, αν όμως βγαίνει ο ένας και υποστηρίζει μια τουλάχιστον παράνομη πράξη (ενέργειες Χ.Α.) και βγω μετά εγώ ή κάποιος άλλος και υποστηρίξω/ει το σπάσιμο βιτρίνας (και σε πληροφορώ έχουν μεγαλύτερο θεωρητικό υπόβαθρο), τότε αρκετοί θα παρεξηγηθούν. Δεν μπορείς από την μία να ζητάς ευνομούμενο (όπως κι αν το εννοείς) κράτος και από την άλλη να υποστηρίζεις ανεγκέφαλες και ύποπτα κατευθυνόμενες ενέργειες, από όλες τις πλευρές, επειδή αυτή την εβδομάδα σου άρεσε το τι έκαναν. Την άλλη φορά που δεν θα σου αρέσει πως θα τους σταματήσεις?!?!?!
Τέλος πάντων είναι μια μεγάλη κουβέντα που δεν ολοκληρώνεται με δυό τρία μηνυματάκια και πολύ περισσότερο, αυτό δεν γίνεται με φανατισμούς και ψευτο παληκαριές. Στο φινάλε σε αυτή την χώρα ζούνε κι' άλλοι άνθρωποι, που προσπαθούν για το καλύτερο. Ανθρωποειδή εκατέρωθεν, ας παραμείνουν σε πιό οικείους τους χώρους (χούλιγκαν κ.λ.π.).
Ελπίζω κάπου εδώ να τελειώνουμε με αυτά τα θέματα, γιατί έχουμε και δουλειές!!!!!!!!!! 
|
ενταξει γιαννη μου αφου ομως εχουν μεγαλυτερο θεωρητικο υποβαθρο τοτε καλυτερα να συννενοηθητε και να σπατε τις βιτρινες των ομοιδεατων σας.ειμαι σιγουρος οτι πολλοι εχουν δικα τους μαγαζακια.ο υπολοιπος κοσμος δε φταιει νομιζω.