View Single Post
Παλιό 09-07-2009, 14:01
GSMAN Ο/Η GSMAN βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: Ωροπός
Προεπιλογή Απάντηση: Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου"

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
Σίγουρα αφού μόνο για γέλια είσαι.

Τώρα για τα υπόλοιπα, δεν περίμενα είναι η αλήθεια να καταλάβεις/ετε και πολλά!!!! Αυτό έχει ήδη φανεί από καιρό.
Ζήτησα απλά να μην μας ζαλίζετε με παπαριές, που εσείς θεωρείτε "ιδέες". Γιατί αν διαβάσετε τι γράφετε κάθε φορά θα δείτε!?! πόσο αντιφάσκουν.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ όμως πως αυτά που εσείς θεωρείτε σωστά δεν σημαίνει ότι είναι για όλους. Και επίσης έχει φανεί, πως όσοι έχουμε διαφορετικές απόψεις, ΔΕΝ ξεκινήσαμε κανένα αντίστοιχα προκλητικό για άλλους θέμα. Όσο για την αντίδρασή μου, την θεωρώ λογική όσο συνεχίζετε το ίδιο βιολί.
Αν λέγατε για μπουζί και λάστιχα και εξατμίσεις, θα καταλάβαινα κάθε τεκμηριωμένη διαφωνία, μιας και εδώ είναι ένα φόρουμ για μοτο.
Δηλαδή ενοχληθήκατε, για παράδειγμα, που η "γιαγιά αρκούδα" έβρισε τα BMW, αλλά επιμένετε να μην καταλαβαίνετε ότι αυτές οι κρυπτοφασιστικές, για κάποιους από μας, απόψεις, ενοχλούν.
Επιμένω πως σκοπός μου δεν είναι να συμφωνήσετε ντε και καλά με τις απόψεις μου, αλλά να πάψετε να κάνετε σαν Ιεχωβάδες και να προσπαθείτε να μας πείσετε πως "γνωρίσατε" την αλήθεια και πρέπει και μεις να βαπτιστούμε.

Τώρα, με τις ηλιθιότητες περί πληκτρολογιακού τσαμπουκά και τα ρέστα , δεν μπορώ παρά να γελάσω. Έτσι κι αλλιώς δεν είμαι εγώ αυτός που κρύβομαι. Όσο για τα πατριωτικά σου, σιγά μην σκίσεις κανένα καλσόν με την τόλμη σου. Πάρε για την ώρα την ιστορία των Εβραίων και κάνε την θρησκεία σου, μπας και σου δώσει φώτιση και ανακαλύψεις τις φοβερές "ομοιότητες" με την αρχαία Ελληνική φιλοσοφία, που και αυτή βέβαια θαυμάζεις. Όπως βέβαια θα θαυμάζεις και την Δημοκρατία, αλλά και τον Πλάτωνα και πάει λέγοντας... Αλλά τι τα θες... άμα πήξει το τυρί...

ΥΓ> Κώστα (Ντινόπουλε), δεν το άρχισα εγώ το παραμύθι και παρ' όλο που ευγενικά ζήτησα να το αφήσετε να σβήσει, κάποιοι δεν ξέρω για ποιους λόγους επιμένουν να το συντηρούν. Ψάξε αλλού λοιπόν για τις προκλήσεις.
Τώρα ποιος είναι για γέλια άστο καλύτερα!

Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να συμφωνήσω στη διακοπή της προπαγάνδας του ουράνιου τόξου τώρα αν ήταν χρυσαυγήτες αν ήταν αναρχικοί ή Νεο δημοκράτες ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ δεν ανήκω σε κανένα κόμα επικροτώ την εννέργεια αυτή και μακάρι να μη τους επιτρέψουν ποτέ να προπαγανδίζουν μέσα στη πατρίδα.

Εσύ το μόνο που έκανες ήταν να μας ειρωνευτής αποκαλώντας μας Χ....ς επηδεί δε συμμετείχα άμμεσα ή επηδεί είσε κάθετα αντίθετος με την εννέργεια αυτή ?
Από εκεί και πέρα όταν εμμέσως πλην σαφώς με βρίζεις και με προσβάλεις τι περιμένεις να μη σου επιτεθώ λεκτικά?

Οι απόψεις μας σίγουρα είναι εκ διαμέτρου αντίθετες με και ποτέ δε θα μπορούσα να κάνω παρέα με ανθρώπους που έχουν ιδέες σαν τις δικές σου όπως και εσύ πιστεύω δε θα είσαι και πολύ κολλητός με ανθρώπους που έχουν τις δικές μου ιδέες

Πίστεψε με εγώ μπήκα στο φόρουμ για τις μηχανές και ΜΟΝΟ

Αν ήθελα να το συνεχίσω θα πιανόμουνα από το ποστάρισμα σου <<σιγά το καλτσόν>> και τέτοιες αηδίες ή ότι αποκαλείς <<παπαριές τις δικές μας>>ιδέες ενώ οι δικές σου είναι προφανώ σωστές και τέλειες.

Μήπως τελικά είσαι και εσύ ακραίος και δε το ξέρεις?

ΔΕ θα το κάνω όμως γιατί εχθές γνώρισα κάποιους ανθρώπους από το φόρουμ οι οποίοι μου είπαν πως δεν είσαι τύπος που προκαλεί και ότι είσαι γαμώ τα παιδιά σεβόμενους αυτούς σταματάω τη προσωπική μας κόντρα εδώ ,εκτός και αν επιθυμείς συνέχεια ,όσο για το αν κρύβομαι όταν θα ρθεις Ελλάδα τα τηλέφωνα μου τα χουν τα παιδιά και με έχουν γνωρίσει ξέρουν ποιος είμαι οπότε τα λέμε από κοντα και κατ'ιδίαν που λένε και όχι από το πληκτρολόγιο

Αυτά τα ολίγα από μένα καλό γυρισμό να χεις

Last edited by GSMAN; 09-07-2009 at 14:10.
Reply With Quote