View Single Post
Παλιό 09-07-2009, 15:34
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
Προεπιλογή Απάντηση: Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου"

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GSMAN Εμφάνιση μηνυμάτων
...

Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να συμφωνήσω στη διακοπή της προπαγάνδας του ουράνιου τόξου τώρα αν ήταν χρυσαυγήτες αν ήταν αναρχικοί ή Νεο δημοκράτες ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ δεν ανήκω σε κανένα κόμα επικροτώ την εννέργεια αυτή και μακάρι να μη τους επιτρέψουν ποτέ να προπαγανδίζουν μέσα στη πατρίδα.

Νομίζω πως το κυρίως ζητούμενο είναι αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τέτοιες μεθοδεύσεις ?!?!?!!?

Εσύ το μόνο που έκανες ήταν να μας ειρωνευτής αποκαλώντας μας Χ....ς επηδεί δε συμμετείχα άμμεσα ή επηδεί είσε κάθετα αντίθετος με την εννέργεια αυτή ?
Από εκεί και πέρα όταν εμμέσως πλην σαφώς με βρίζεις και με προσβάλεις τι περιμένεις να μη σου επιτεθώ λεκτικά?

Όπως ήδη έγραψα, πριν την "επίθεση" προηγήθηκε παράκληση για κατευνασμό και αποφυγή προκλήσεων. Και ενώ έχει ξεφουσκώσει το θέμα και έχουν περάσει τόσες μέρες, έρχεσαι (εν μέσω πανσελήνου και εκλείψεων μάλιστα!!!!!) και συνεχίζεις, χωρίς απ' ότι φάνηκε να έχεις αντιληφθεί πως κάποιοι ενοχληθήκαμε. Τι να σου κάνω ήσουν ο "τυχερός" που λέμε!!!

Οι απόψεις μας σίγουρα είναι εκ διαμέτρου αντίθετες με και ποτέ δε θα μπορούσα να κάνω παρέα με ανθρώπους που έχουν ιδέες σαν τις δικές σου όπως και εσύ πιστεύω δε θα είσαι και πολύ κολλητός με ανθρώπους που έχουν τις δικές μου ιδέες

Η αλήθεια είναι πως παρέα κάνω με όλους. Κολητός είμαι μόνο με την οικογένειά μου.

Πίστεψε με εγώ μπήκα στο φόρουμ για τις μηχανές και ΜΟΝΟ

Το καλό φαϊ, τελευταία, τείνει να καπελώσει τις μοτο. Σε λίγο θα γίνουμε μαούνα-φόρουμ, αφού μόνο εκεί θα χωράμε!!!!

Αν ήθελα να το συνεχίσω θα πιανόμουνα από το ποστάρισμα σου <<σιγά το καλτσόν>> και τέτοιες αηδίες ή ότι αποκαλείς <<παπαριές τις δικές μας>>ιδέες ενώ οι δικές σου είναι προφανώ σωστές και τέλειες.

Μήπως τελικά είσαι και εσύ ακραίος και δε το ξέρεις?

Αυτό ήθελα να θίξω. Πως ο καθένας δηλαδή θεωρεί τις ιδέες του σωστές (φυσικό). Γιατί αν λίγο πιο προσεκτικά διαβάσεις τα ποσταρίσματα, θα δεις μια αγανάκτηση και μια (αλλού έμμεση, αλλού άμεση) λοιδωρία σε αυτούς που δεν καταλαβαίνουν το συμφέρον της "πατρίδας". Άλλο πατριώτης όμως κι άλλο πατριδοκάπηλος. Το αν αγαπάμε εν τω μεταξύ ή όχι τον τόπο μας, άσε, τουλάχιστον εμείς που είμαστε συνήθως μακρυά να έχουμε μια ταπεινή γνώμη.

ΔΕ θα το κάνω όμως γιατί εχθές γνώρισα κάποιους ανθρώπους από το φόρουμ οι οποίοι μου είπαν πως δεν είσαι τύπος που προκαλεί και ότι είσαι γαμώ τα παιδιά σεβόμενους αυτούς σταματάω τη προσωπική μας κόντρα εδώ ,εκτός και αν επιθυμείς συνέχεια ,όσο για το αν κρύβομαι όταν θα ρθεις Ελλάδα τα τηλέφωνα μου τα χουν τα παιδιά και με έχουν γνωρίσει ξέρουν ποιος είμαι οπότε τα λέμε από κοντα και κατ'ιδίαν που λένε και όχι από το πληκτρολόγιο

Μην τους πιστεύεις "διαδόσεις των κομ#####στών"!!! Ευχαρίστως να βρεθούμε και στο φινάλε, αν ζοριστούμε τραβάμε και μια μονομαχία με σουμάδα.

Αυτά τα ολίγα από μένα καλό γυρισμό να χεις

Αυτές ειδικά οι ευχές είναι παντα ευπρόσδεκτες. Ευχαριστώ.
Reply With Quote