View Single Post
Παλιό 02-10-2011, 01:33
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: στροφη με συνεπιβάτη

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Skyhigh Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω παλι και supersport οταν ειχα και τωρα με το θηριακι στην κοπελα μου αλλα και σε οποιον καταλαμβανει θεση καθημενου λεω να ειναι σαν "ενα τσουβαλι με πατατες" και να μην γερνει μαζι μου στις στροφες μιας και δεν μπορω να υπολογισω ποσο θα γειρει η ποσο δυνατα θα πατησει στους μαρσπιεδες του η τελοσπαντων σε πιο σημειο της στροφης θα το κανει..... Ενω αν κάθετε τελείως ακίνητος ξερω τις αντιδράσεις της μοτο ακριβώς ποιες θα ειναι..... Αυτα για εμενα, αλλους δεν τους βολευει καθολου βεβαια......
συμφωνω!χαλαρη ως προς τις κινησεις μου,κρατημενη γερα απο τις χειρολαβες!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατί δεν ρωτάς τον ΚΑS...

Πέρα από την πλάκα η θέση συνεπιβάτη στο GS τον-την φέρνει πίσω και ψηλά καμία σχέση με άλλες μοτό Africa, Vstrom.

Kοριτσάκια πάντως όπως ή Βάνα, η Γιώτα, η Ξανθή δεν αλλάζουν και πολύ τα πράγματα είναι και εξοικιωμένες οπότε όλα καλά, ο κανόνας πάντως είναι ότι ακολουθούν το σώμα του οδηγού....

Εγώ έχω ζοριστεί πολύ με συνεπιβάτη άντρα καμιά 90 κιλά εκεί ούτε καν έχω σκεφτεί να πάω γρήγορα, άσε που στο φρενάρισμα τα πράγματα γίνονται πολύ ζόρικα.
σταυρο πιστευω οτι και συνεπιβατη 40 κιλα να εχεις,μια στραβη κινησου επηρεαζει τη μοτοσυκλετα αρκετα ετσι ωστε να την πατησεις!

[QUOTE=gemara;479460]

Πάντως ούτε γι αστείο δεν οδηγάς μαζί της όπως σε έχουμε δει* (αν και είχα και γω συνεπιβάτη εκεί...) στις εκδρομές να πηγαίνεις!

αυτο ξαναπες το!
Reply With Quote