View Single Post
Παλιό 02-10-2011, 12:18
peterv Ο/Η peterv βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Athens
Μoto: BMW R 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Αγαπημένες μας Φωτογραφίες με τη Μοτό μας .

Λοιπόν παραθέτω μερικές από τις χαρακτηριστικές στιγμές της μοτοζωής μου γιατί δεν μπορώ να ξεχωρίσω καμμιά σαν πιο ιδιαίτερη !

Ενα από τα πρώτα ταξίδια στο εξωτερικό Αυστρία 2005 (ακόμα δοκιμάζαμε λαρυγγόφωνα !!!)

Πάλι Αυστρία σε άλλα μέρη το 2006 (η πρώτη μοτό είναι η δικιά μου)

Μία φωτογραφία από Αλπεις πάλι άλλη χρονιά (δεν έχει moto μέσα η φωτογραφία αλλά τραβήχτηκε απόγευμα και μοιάζει με καρτ ποσταλ την αναπολώ πολλές φορές )

Μιά από τις πρώτες και ελάχιστες χωμάτινες διαδρομές που έχω κάνει. Είναι το 2007 από Πάρνηθα Αυλώνα. (Νάναι καλά ο Ηλίας emix και ο Δαναός για την Κυριακάτικη πρόσκλησή τους)

Επειδή είδα χιόνια πιο πάνω ζήλεψα !!!. Αλπεις ...... ψέματα .....Περιστέρι 2008 (Μάλλον δεν θα την ξαναδώ ποτέ έτσι χιονισμένη) !!!!

Τέλος νομίζω ότι αυτή η φωτό με αντιπροσωπεύει πολύ !!!! Μετά από πολλά ταξίδια στο εξωτερικό , Κάναμε μια τουριστική εκδρομή σε μια δύσκολη (για εμένα) διαδρομή χωμάτινη - ασφάλτινη στα Τζουμέρκα δικάβαλοι μετα των συζύγων και έχοντας φτάσει στον προορισμό μας πίνουμε καφεδάκι ικανοποιημένοι πια με τον κολλητό και κουμπάρο (mexicanos).
Είναι η στιγμή της απόλαυσης με καλή παρέα αραχτοί (για κάτι τέτοια ζώ !!!!!).

Reply With Quote