03-10-2011, 00:50
|
|
Moderator
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95
|
|
Απάντηση: Doc - αμπελοφιλοσοφία περί αποχώρησης
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Doc
........................................................................................................................
.........................................................................................
αλλά φίλε μου....
αυτά σκέφτηκες να μου αναφέρεις?
με αδικείς, γιατί ΔΕΝ θυμάσαι ή ΔΕΝ αναφέρεις [και οφείλεις!] ότι το όποιο γιουχάρισμα τυχόν ήρθε την ώρα, που έγινε τι? Σου είπαν? Γιατί είπαμε, σε εμένα μιλάς! Γιατί καλωσόριζα τον Jefe με εγκωμιαστικό τρόπο, ότι δηλαδή το gsforum βγάζει "και γαμ@ τους ταξιδευτές", αναφερόμενος στον Θανάση.
οπότε ότι και να έγινε ως γιουχάρισμα [και δεν είμαι υπεύθυνος για αυτό] το έγραψες, αλλά ότι εκείνη την ώρα ο Doc σχολίαζε με καλά λόγια το παρόν φόρουμ το παρέλειψες, κρίμα φίλε για την αντικειμενικότητά σου....
|
Όχι μην λυπάσε κ δεν υπάρχει κρίμα στην αντικειμενικότητα μου
γιατί απλά ότι ξέρω το ξέρω από ότι γράψαν στο νήμα που σήκωσε ο Πασχάλης,
δεν ήξερα ότι μιλούσες εσύ, ούτε φυσικά ότι μιλούσες για τον Θανάση..
Δεν αισθάνομαι αρνητικά εναντίον σου με τπτ..
Αισθάνομαι αρνητικά για την διεύθυνση του BMWbikers διότι δεν αντιμετωπίζει φαινόμενα που περιέγραψα παραπάνω εναντίον αυτού του φόρουμ...
Ισως και να τα υποδαυλίζει...
Ισως τελικά να μην είναι τυχαίο ότι στο BMWbikers είναι 3 και ο κούκος και ότι το φόρουμ του ακατανομαστου είναι σαν να έχει κλείσει, όπως επίσης και το άλλο, τρίτο φόρουμ που αναφέρεις ...
Πρέπει να μην είναι καθόλου μα καθόλου τυχαίο ότι αυτό το φόρουμ το GSforum
έγινε το πρώτο κ μεγαλύτερο μοτοσικλετιστικό φόρουμ της Ελλάδας
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Doc
@siraxanz
μην παρεξηγηθούμε κιόλας
όταν λες φασίζουσα νοοτροπία, τι εννοείς? όχι κάτι με τον φασισμό, έτσι δεν είναι?
Γιατί όταν λέω
" Καταγγέλλω λοιπόν στους συμφορτουμίτες τους διαχειριστές για έλλειμμα δημοκρατικό και φασιστικές πρακτικές. [ούτε ΡΜ, ούτε τηλέφωνο μετά από "κατέβασμα" μίας ανοιχτής πρόσκλησης]"
εννοώ τον αυταρχισμό του αγενούς κατεβάσματος χωρίς ειδοποίηση [και το διευκρινίζω εξαρχής στην παρένθεση]
πιστεύω ότι δεν υπονοείς το firer του Αρκά τότε? Γιατί επί αυτού δεν ΔΞ/ΔΑ, ελπίζω να ήταν χαζομάρα της νιότης
|
Φασίζουσα νοοτροπία είναι η φασιστική νοοτροπία που λες ότι εισέπραξες..
Το σχόλιο σου περί φιρερ ουδόλως το επεξεργάστηκα στο μυαλό μου..
Αισθάνομαι ότι είναι θέμα μεταξύ εσού και του Αρκά...
|