View Single Post
Παλιό 11-07-2009, 12:37
essel Ο/Η essel βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: athens
Μoto: K1200GT
Προεπιλογή Απάντηση: Ερώτημα.....to be or not to be με ομαδική οδήγηση

φιλε Αλέξανδρε
Συζήτηση κάνουμε οπότε
Απόσπασμα:
το ιδιο θεσμικο οργανο που θα ειναι στην περιπτωση ατυχηματος μεσα στον σχηματισμο που θα πηγαινει με 120χιλμ
π.χ. σε μια τετοια περιπτωση (εξω απο εδω) το φορουμ δηλαδη τι θα κανει παραπανω ?? θαν αποζημιωσει οχι βεβαια, θα καλυψει νομικα οχι βεβαια,
αρα τι παραπανω απο μονο ηθικη και ψυχολογικη συμπαρασταση???
απλα θελω να πω οτι το συγκεκριμενο επιχειρημα δεν στεκει
Επειδή μιλάω για θεσμική εκρομή και οχι μόνο για αυτό το Φορουμ θα πρέπει να σου θεσω υποόψιν σου οτι αρκετά κλαμπς(απο ελληνικά σκίζω..)
εχουν και νομική προστασία...κι αυτό το βλέπουμε και για μας..γιατί οχι (ΠΡΌΤΑΣΗ)
Το αμέσως παρακάτω που είχα αναφέρει ηταν για ασπονδους φίλους για λάβε υπόψιν σου κι αυτό.
και επι του πρακτέου θα περιμένεις ηθική και ψυχολογική συμπαράσταση ? οταν θα εχεις αποχωρήσει απο την Ομάδα που διοργανώνει αυτή την εκδρομή?
Απόσπασμα:
το ιδιο ισχυει για καποιον απο τους "οργανωμενους", αν παθει καποια ζημια η μηχανη του, επειδη ειναι κακοσυντηρημενη ή λογω στενοτητας οικονομικης (πολυ συχνο σε ολους μας) εχει αναβαλει κατι για αργοτερα και επαθε ζημια ή ειπε δεν πειραζει δεν εχω τωρα θα βαλω λαστιχα (το φθινοπωρο με τις βροχες) και γλυστρησε και επεσε
Επειή μάλλον δεν θυμάσαι τι εχει γραφεί σε αλλο ποστ για τους κανόνες ομαδικής οδήγησης να σου υπενθυμίσω οτι συμμετεχουμε με ελενγμένη μηχανή.....Και δεν μου λές αν αυτός με τα χααλια λάστιχα πάθει κάτι στην ομαδική..φαντάσου τι θα πάθει αν ήταν στους γρήγορους...
Κάποιοι εχουν πεί οτι η μοτό είναι ένα ακριβό σπόρ
Ως αναφρά την οδηγική απόλαυση δεν πρόκειτε να διαφωνήσω, αλλωστε στο πόστ μου ερωτηματκά έθετα και προβληματισμούς οπότε δεν τιθετε θέμα διαφωνίας ή συμφωνίας
Για τον φιλο τον vp
Απόσπασμα:
Αυτό που κατα την γνώμη μου θα ήταν το σωστότερο είναι απο την αρχή να γίνεται χωρισμός σε δύο ομάδες, τους γρήγορους και τους αργούς. Έτσι θα ήταν δίκαιο και για τους δύο , και τους αργούς και τους γρήγορους.
Συμφωνώ μαζί του απλά και εδω στους πιο γρήγορους θα ισχύουν τα της ομαδικής γιατί πάλι σαν ομάδα θα κινηθούν
Θεωρώ οτι τα 13 ατομα είναι πολλά για μία ομάδα ενα τετοιο γκρούπ θα έπρεπε να σπάσει στα δύο για να υπάρχει και καλύτερη επαφή οδηγού(1ου)
και σκούπας(τελευταίου).
Και πάλι ολος αυτία ...........

Υ.Γ. Αλέξη εγώ το εχω κόψει 3,5 χρόνια και 1142 σου λέει τίποτα το νούμερο?
Reply With Quote