03-10-2011, 19:27
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: Τρομερό τροχαίο με 3 νεκρούς στη Συγγρού
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από diomiles
Εντάξει έλεγχο αλλά τι να ελέγξεις?
Αν ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι καλός οδηγός?Αν τελικά ο οδηγός που θα έχει την υποχρέωση να γυρίσει πίσω την παρέα θα έχει την υπευθυνότητα να μην πιεί?
Πραγματικά δεν ξέρω τι πρέπει να ελέγξει κάποιος ωστε να υπάρχει μια σχετική ασφάλεια στις εξόδους των παιδιών μας.
Φυσικά αν εννοείς για το ποιόν της παρέας τότε έλεγχος δεν το συζητάμε κάν..άστα να φωνάζουν.
|
Ελέγχω πρώτα από όλα φατσικά. Αν όχι, δεν βγαίνει. Αν ναι, κουβέντα με τον εν λόγω νέο ή νέα. Παίρνει ώρα. Καταλαβαίνεις όμως. Τους σπρώχνω και σε αυτά, που με ενδιαφέρουν. ‘καμιά τζουρίτσα… έλα τώρα, εγώ έκανα φουλ στην ηλικία σας’ (δεν έχω καπνίσει ούτε τσιγάρο στη ζωή μου). Οπότε εκεί ελευθερώνονται και τα λένε. Μετά, ώρες επιστροφής, γκάζια, άλλες γκόμενες – παρέες, με ξέρουν εν τω μεταξύ. Ο μπαμπάς της Δήμητρας με τα ‘γρήγορα’. Φίλες της μου ζητάνε συνέχεια βόλτα με την μηχανή. Τους τα ‘τραβάω’ πάλι. Δεν γίνεται αλλιώς.
Όσο μπορώ. Έχει αποτέλεσμα.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsatsos
Τι να ελεγξω;22 ειναι ο μεγαλος.Οτι μπορεσα εκανα μεχρι εδω και ο θεος βοηθος...
|
Διαφωνώ. Εγώ τους μίλαγα στον πληθυντικό μέχρι τα 23 και έπαψα να ρωτά αν θα πάω σινεμά στα 17.
Μέχρι τώρα η μητέρα μου μού λέει να μην τρέχω. Με ‘σταυρώνει’ όταν φεύγω από το σπίτι της. Γέλαγα. Τώρα που η κόρη μου είναι 22, δεν κάνω αυτά αλλά σίγουρα ανησυχώ. Δεν της το βγάζω ξινό, αλλά ξέρει ότι έχει όρια. Και φάπα έχει φάει, μπροστά σε φίλες της, επειδή μου μίλησε, όχι άσχημα, αλλά 'κάπως'. Και είναι και 1,83μ.
Και ΞΕΡΕΙ ότι την ελέγχω. Και με άφησε κουλό πέρσι, που μου είπε ότι αυτό της δίνει μια ασφάλεια. Δηλαδή, το παιδί όχι μόνο το αποδέχεται, αλλά το αποζητάει κιόλας.
Συν Αθηνά και χείρα κίνε...
|