04-10-2011, 20:23
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
|
|
Απάντηση: Τακάκια καλά αλλού με καλή τιμή;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Εσυ θα μας τρελανεις.........
Δηλαδη, αυτα που σου εβαλαν της Χ μαρκας σου προσφερουν διαφορα στα φρενα και αυξημενη ασφαλεια εναντι των αλλων οπως EBC, LOCKHEED, BREMBO, NISSIN (ναι βγαζει και για GS) ωστε να πληρωσεις διπλα ακριβως λεφτα απο το ακριβοτερο των παραπανω???
Μην μου απαντησεις, απλα σκεψου το!!!
|
μονο εσυ θα μας τρελαινεις??????  
μεχρι τα 95000 χλμ ειχα κανει τρεις αλλαγες στα μπροστα τακακια και σε ολες εβαζα της μαμας..... ειπα να δοκιμασω τα κοκκινα brembo,ακουγοντας την καθε παπαρια του καθενα μας ,στους καφεδες και απο τα σενδονια σου......
στα πρωτα χιλιομετρα λοιπον,αρχισαν και σφυριζαν,σε καθε πατημα της μανετας,οπως σφυριζουν τα φορτηγα του θεολογου....και η αισθηση φρεναρισματος που ειχα μεχρι τοτε,εξαφανιστηκε....
μετα απο μια εβδομαδα,περασα απο τον περιστερα,τα εβγαλε, τα σενιαρε,τα τσεκαρε και ελπιζοντας οτι θα διορθωθει το σφυριγμα και θα αρχισει να φρεναρει η μηχανη,οπως φρεναρε.....
π@παρια μαντολες γιωργακη.......εκανα υπομονη αλλα 8000 χλμ και εχθες αποφασισα να τα πεταξω...
καποια πραγματα δεν ειναι θεωρια,αλλα πραξη......
νομιζω οτι τα 280 ευρω στα τεσσερα χρονια,που κοστιζουν παραπανω τα τακακια της μαμας,ειναι αστειο ποσο,για την αφαλεια που ΕΓΩ νοιωθω....
δεν ειπα σε κανεναν να βαλει της μαμας και οχι brembo,κλπ.....την δικη μου αποψη και εμπειρια εγραψα...
|