12-07-2009, 03:36
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Μoto: Δεν έχω
|
|
Απάντηση: Ρατσισμός?
Φίλε Κώστα το πως θα μεγαλώσεις την οικογένεια σου δε χρειάζεται ιδιαίτερη μόρφωση.Αυτό είναι ένα κεφάλαιο πολύ μεγάλο.Το ο,τι φταίω εγώ ίσως έχεις δίκιο που δίνω σημασία σε ανούσια θέματα.Πράγματι υπάρχουν σοβαρότερα να ασχοληθώ, τουλάχιστον εγώ,από το να μου κάθομαι και να ασχολούμαι με χαζά και πεζά πράγματα.Πόσα παιδιά παραμορφωμένων που τους λέω εγώ κατέληξαν σε ....ξέρετε και πόσα αμόρφωτων όπως τους θεωρούν τουλάχιστον παίρνουν πρωτιές στα Πανεπιστημιακά ιδρύματα κάθε χρόνο και όχι μόνο.Γι'αυτό μην είμαστε τόσο σίγουροι για τη μόρφωση.Νομίζω ό,τι αυτό λέγεται κόμπλεξ.Όταν κάποιος λοιπόν μειώνει τον άλλον και το λέω πάλι ο άλλος ίσως λέω ίσως εκραγεί.Ξέρω πολλούς με επίπεδο που
δυστυχώς δε κράτησαν σωστή θέση και το κυριότερο,μορφωμένοι.Εμείς δηλαδή τι πρέπει να είμαστε οι μακάκες επειδή δε βγήκαμε από πλούσια να μη πω μια και δεν έχω επίπεδο.Πάντως σε προσωπικό εάν κάτσει την επόμενη και δοθεί λαβή θα δεις Κωστή επίπεδο.Εάν με προσβάλει ο οποιοσδήποτε θα πάρει και ντοκτορά.Κορόϊδα τέλος.Καληνύχτα.....ζζζζ!!!
Υ.Γ
Και όσο αφορά φίλοι το ρατσισμό πιστεύω τελικά ό.τι η έννοια του δεν είναι μόνο οι στις φυλές και τους μετανάστες.Είναι και μέσα στην οποιαδήποτε μικρή κοινωνία.
|