Λοιπόν για να τελειώνουμε το θέμα:
- Έβαλα και εγώ στο brake shop μετά από παρακίνηση πολλών.
- Έβαλα τα κόκκινα brembo αφού είδα τι εναλλακτικές είχε ο φίλος.
- Καλό σέρβις, λίγο πιο πολύ τυπικός στο που θα... στέκεσαι κλπ. αλλά εμένα με νοιάζει η δουλειά. Καλός Nespresso (γιατί μου αρέσουν οι Nespresso).
- Παραπονάκι δεν έκανε "bleeding" μετά, ευτυχώς το κατάλαβα στις μανούβρες και άρχισα το τρομπάρισμα, αλλιώς θα φρέναρα FIX και θα σταμάταγα Δέλτα Φαλήρου. Περισσότερο ήθελα να το έχει κάνει επειδή έτσι βλέπεις αν όλα έγιναν οκ ή αν υπάρχει κάνα επιπλέον θέμα πχ.
- Τιμή 12 ευρά πάνω από την γνωστή προσφορά. ΟΚ ένας freddo ανά σετάκι. Δεν πάθαμε τίποτα.
- Έχω κάνει περίπου 40 χλμ. από χτες το απόγευμα, αίσθηση τέλεια.
ΔΕΝ ΣΦΥΡΑΝΕ (τα προηγούμενα τώρα στα τελευταία τους είχαν αρχίσει να σφυράνε) και ΚΟΚΚΑΛΩΝΟΥΝ τη μηχανή. Σούπερ. Α μου αρέσει και το κόκκινο χρώμα (τώρα πάει πακέτο με τα κόκκινα πίσω - της προσφοράς - επίσης πολύ καλά βγήκαν).
- Φίλε gsmaniac αυτά τα τακάκια τα έχουν το 90% των 1200GS στην Ελλάδα. Θα είχαμε μάθει αν είχαν θέμα. Επίσης δεν παίζει ούτε ένα στο μύριο να έχει δώσει άλλες προδιαγραφές η BMW (άλλες από τις διεθνείς αναγνωρισμένες ασφαλείας;... μπααα). Η BMW βάζει το φτηνότερο deal που έχει κάνει από ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ τακάκια. Όπως και στα λάστιχα και στα αρχικά λάδια, υγρά φρένων στο... κυπελάκι βενζίνης που βάζουν για να βάλουν μπρος δοκιμαστικά το μοτέρ και το ότι περιφερειακό έχει πάνω της.
- CBAK καλά τα πήρες σαν τιμή (όχι σούπερ).
Τα συγκεκριμένα όχι δεν θεωρούνται μαλακά και μαλακά (οργανικά) δεν μπαίνουν στην μηχανή μας (για το συνδυασμό βάρους και ταχύτητας που μπορεί να αναπτύξει). Ή μάλλον μπαίνουν, αλλά θα αλλάζεις τακάκια κάθε τρεις βενζίνες.
Αυτά, τέλειωσε και αυτό και νιώθω ασφαλέστερα. Ευχαριστώ για τη συνεισφορά σας (την άλλη φορά συνεισφέρετε που συνεισφέρετε, ταχυδρομήστε μου και κάνα 20αευρω να μετριάσω το έξοδο

).