05-10-2011, 15:11
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Τακάκια καλά αλλού με καλή τιμή;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac
Δεν βάζω φυτιλιες.....αυτο είναι ξεκάθαρο και το τόνισα απο το πρώτο μου ποστ
Σφυριζαν και δεν φρεναρε σαν τα μαμισια.....
Αν ΕΣΥ ξέρεις καλύτερα απο εμένα ,πως φρεναρε η ΔΙΚΗ ΜΟΥ μηχανή.....πάσο
Μήπως παίζει η περιπτωσηη,να έχει δώσει κάποιες προδιαγραφές η BMW,στην ΔΙΚΗ της παρτίδα;;;;;;;μήπως;;;;
Μήπως είναι σαν τα ρούχα,που τα ραβει η revit,αλλα δεν έχουν καμμιά σχέση μεταξύ τους;;;;;;
Υπάρχουν και πολλά,που δεν τα βρίσκεις στο διαδίκτυο.... 
|
Σε καμιά περίπτωση φίλε Κωστα.....μα σε καμιά!!!!!
Αλλες προδιαγραφες τακακιων για μια εταιρεια κατασκευης μοτοσυκλετων (¨η για καθε μια ξεχωριστα) για ενα συγκεκριμενο μοντελος της ¨η για ολα τα μοντελα της σημαινει ξεχωριστη/ες γραμμη/ες παραγωγης οπερ και σημαινει χρημα πολυ. Απο που θα βγει αυτο το χρημα? μονον απο την καταναλωση που θα κανει στην π.χ. brembo ο παραγγελων, πραγμα που δεν ειναι δυνατον να σταθει διοτι το 80% των κατοχων οποιασδηποτε μοτοσυκλετας/οχηματος δεν βαζει μαμισια λογω κοστους.
Κι επειτα οταν χαλασει η συνεργασια, οποταν κι αν αυτη συμβει, τι θα γινει με αυτες τις ''ειδικες'' γραμμες παραγωγης???
Κωστα, δεν παω να σε πεισω ουτε θελω να εχω τον τελευταιο λογο, αλλα πληροφοριακα και μονον, το σφυριγμα που εκανε το τακακι σε εσενα - κι απο οτι διαβαζω σε κανεναν αλλον το ιδιο τακακι - συνεβηκε για άλλους λογους οι οποιοι ουδεμια σχεση εχουν με την ποιοτητα/αποσταση/αισθηση φρεναρισματος.
Ενας απο αυτους ειναι το μεταλλικο ελασμα στην πισω πλευρα του τακακιου το οποιο αν το εχουν τα μαμα πρέπει να προσφερεται μαζι με τα αφτερ μαρκετ τακακια, αν δεν προσφερεται τοτε βγαζεις απο τα παλια μαμα και το περνας στα αφτερ μαρκετ. Ειναι ενας απο τους λογους σφυριγματος αυτος αλλα οχι και Ο λογος!
|