Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Marios 800gs
Καλησπερίζω όλη την παρέα του φόρουμ!!
Ήρθε η ώρα για το σέρβις των 20.000χλμ και ήθελα να ρώτησω ποιές εργασίες γίνονται και πόσο περίπου είναι το κόστος (λόγω κρίσης τα κοιτάμε όλα). Η μπουμπού μου είναι F800gs. Υπάρχει κάπου που μπορώ να διαβάσω τις προβλεπόμενες εργασίες?
Και κάτι τελευταίο, είναι απαραίτητο να γίνει ρύθμιση στις βαλβίδες? Μου το είπε ο τεχνικός του συνεργείου και πιστεύω οτι εχει λίγα χλμ η μηχανή για τέτοια εργασία .
Ευχαριστώ.
|
καλησπερα φιλε μου! εκανα σερβις την προηγουμενη εβδομαδα και εμεινα πολυ ευχαριστημενος με την εταιρια που εχει κανει το forum μας συνεργασια! πριν απο αυτο ομως ειχα κανει μια ερευνα αγορας παιρνοντας τηλεφωνο και ρωτωντας ποσο θα κοστιζει και ποιες εργασιες γινονται σε αυτο!!! ολοι μου λεγαν διαφορες τιμες και φυσικα οι εργασιες δεν ηταν διευκρινησμενες!!! Εβγαλα ακρη στην εταιρια που εχει καινει το forum συνεργασια και αυτο οχι λογω εκπτωσης αλλα λογω επαγγελματισμου! το σηκωσε λοιπον ενα παλικαρι (Ο Κωστας) το τηλεφωνο και εκατσε 20 λεπτα με το ρολοι στο τηλεφωνο να μου εξηγησει ποσο κοστιζει η εργασια και ποιες εργασιες By the book απο την BMW προβλεπεται να γινουν.
αυτες ειναι : για τα 20.000 χλμ.
Λαδια- φιλτρο- φιλτρο αερος
τσεκ βαλβιδες (γιατι κανονικα ειναι στις 30)
φλαντζα ( ειναι η φλαντζα απο το ψευτοκαπακο) αν στην βγαλει προσχετικα μπορει να χρησιμοπιηθει και η ιδια!!!
αλλαγη λαδια φρενων
τα μπουζι γινονται καθε 30.000 χλμ εγω τα αλλαξα (κοστος 10 και κατι ψιλα)
και μετα κανουν τις ψιλες εργασιες ρυθμιση συμπλεκτη, αλυσιδα, τσεκ βιδες σταντ, ρυθμιση φωτα, πιεση ελαστικων, εγκεφαλος κτλ. κτλ.
εγω πληρωσα ακριβως 200 ευρω μαζι με την εκπτωση που εχουμε απο το forum με αλλαγη τις φλαντζας γιατι ειχε πολυ φλαντζοκολα απο το προηγουμενο συνεργειο

αλλιως θα εδινα 140-150
επισης υπολογισε οτι στα 20.000 χλμ μπορει να χρειαστεις και τακακια! εγω χρειαστηκα μονο εμπρος αλλα πηγα δικα μου! που μου ειχε δωσει ενας συμφορουμιτης!!!
ελπιζω να βοηθησα φιλε μου! εγω πηγαινα σε γνωστο βορειο συνεργειο αλλα επειδη ειναι πολυ σουπερ μαρκετ δεν με βλεπω να ξαναπηγαινω.
οτι χρειαστεις θα βρεις το τηλ μου στο προφιλ μου!!!