06-10-2011, 20:05
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Μου τη δίνουν οι κ0λ0απεργίες
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits
Μπα !! από τη στιγμή που ο Γιώργος έχει καταθέσει τα όπλα όλα είναι ρημέηκ.. 
|
αν αναφερεσαι σε αυτον που νομιζω.....δεν καταθετει τα οπλα ποτε. Απλως διαβαζει και γελαει απο μεσα του!
Δεν εχω να πω τιποτε καλε μου φιλε Σταυρο σε αυτους που πιστευουν οτι 1,000,000 Δ.Υ. σε μια χωρα 10,000,000 (το 10% παρακαλω του πλυθυσμου και οχι του εργατικου δυναμικου) ειναι χρησιμοι και δικαιως απεργουν διοτι εχουν δικαια αιτηματα....απολυτως τιποτε.
Και οχι δεν τους λυπαμαι που καποιοι (λιγοι) θα μεινουν στον δρομο, διοτι πολλοι απλα ανθρωποι εργαζομενοι ειναι κι αυτοι οπως και το 1,000,000 απο τους άλλους τους διαφορετικους τους μη προνομιουχους εγγεγραμμενους στα μητρωα του ΟΑΕΔ. Ασε που το 80% αυτων σε ενα χρονο θα παρουν πληρη συνταξη.....ποιο το πληγμα σε αυτους δεν καταλαβαινω, και κατεβαινουν σε απεργιες.
Ουτε εχω να πω τιποτε, αν και ειπα μερικα, σε αυτους που φοβουνται τον ιδιωτικο τομεα μην τυχον και επενδυσει π.χ. στην ενεργεια και πληρωνουμε ακριβοτερο ρευμα......ποσο ακριβοτερο απο το ηδη ακριβο δεν μπορω να καταλαβω βεβαια.......και μαλιστα με 2-3 απο αυτους τους ιδιωτες στην αγορα που ο ενας θα κοιταει να βγαλει το ματι του άλλου. ασε που θα δουλεψουν σε αυτους και μερικοι απο τα μητρωα του ΟΑΕΔ αλλα και απο τους απολυμενους του δημοσιου.
Υ.Γ. σκεψου να ειχα να πω και κατι ποσα θα εγραφα.....
Last edited by GeorgeP; 06-10-2011 at 20:07.
|