06-10-2011, 20:57
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: ELLINIKO
|
|
Απάντηση: Μου τη δίνουν οι κ0λ0απεργίες
Εχω ξαναγράψει σε ανάλογο νήμα ότι επειδή εδ'ω μέσα γράφουν και πολλοί ΔΥ καλό είναι στους χαρακτηρισμούς νας να είμαστε πιο προσεκτικοί.
ΛΟιπόν η απάντηση μου είναι η παρακάτω
Τα καθίκια όπως λες είναι αυτοί που πληρώνουν και τους περισσότερους φόρους σε αυτή τη χώρα όχι γιατί το θέλουν αλλά γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς.
Γιατί μπορεί εσύ να δηλώνεις όσα βγάζεις αλλά το συγγενολόι σου και οι φίλοι σου που τυχόν είναι ελεύθεροι επαγγελματίες κοροιδεύουν όλον το κόσμο δηλώνοντας ποσά κοντά στο αφορολόγητο και έχουν στην κατοχή τους βίλες
και αυτοκίνητα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ τα οποία για να τα συντηρήσουν χρειάζονται πολλά περισσότερα από αυτά που δηλώνουν.
Το χάλι στο οποίο φτάσαμε σαν χώρα οφείλεται στην μειωμένη παραγωγικότητα του δημοσίου, στην αυξημένη μισθοδοσία των ΔΥ, στον υπερβολικό αριθμό των ΔΥ ,και σε ότι άλλο προσάπτεις στους ΔΥ.
Δεν μπορείς όμως να παραβλέψεις ότι το χάλι μας οφείλεται και στην μη πληρωμή φόρων από τους έχοντες την υποχρέωση βάσει των πραγματικών εισοδημάτων τους,στην ανικανότητα των βουλευτών μας και στον κολοχαρακτήρα μας σαν λαός.
Επομένως κάνε λίγη υπομονή και σε λίγες μέρες μετά την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου θα δεις την κατακόρυφη πτώση της αγοράς αφού οι ΔΥ ήταν οι τελευταίοι οι οποίοι ξόδευαν χωρίς εγκράτεια σε αυτή τη χώρα όχι γιατί είχαν τα λεφτά αλλά γιατί είχαν τα σίγουρα λεφτά κάθε μήνα.
Είναι λυπηρό να πέφτουμε στην παγίδα των κυβερνώντων οι οποίοι μας θέλουν σε πόλεμο μεταξύ μας και όχι σε πόλεμο εναντίον τους.
Άρα στρέψε τα βέλη σου αλλού και όχι στους ΔΥ με τους οποίους πίνεις καφέ κάθε Τετάρτη και πηγαίνεις και καμία εκδρομή μαζί τους που και που.
Φιλικά πάντα
Γιώργος
|