07-10-2011, 08:33
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: ELLINIKO
|
|
Απάντηση: Μου τη δίνουν οι κ0λ0απεργίες
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
Συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα γράφεις με μία ένσταση.
Ποτέ δεν κατάλαβα πως εννοούνται οι κρατήσεις στο δημόσιο τομέα. Κάποιος αποφάσισε ότι τα μεικτά θα είναι τόσα και στο χέρι τόσα. Με ποιό κριτήριο; Υπό αυτή την έννοια ούτε κρατήσεις υπάρχουν ούτε εφορία πληρώνεται. Είναι απλά λογιστικό χρήμα, δεν τα είχαν ποτέ στην τσέπη οι ΔΥ για να τα βγάλουν και να πληρώσουν ταμεία, εφορία κι ότι άλλο πληρώνει ο ΙΥ ή ο ελεύθερος επαγγελματίες.
Αν κάνω λάθος διαφωτίστε με.
Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω πρόβλημα με τους ΔΥ, χρόνια λέω ότι αν πειραζόταν το δημόσιο στον ιδιωτικό τομέα θα γινόταν σφαγή. Δυστυχώς δεν έγινε ποτέ εξορθολογισμός διότι κάποιοι βολεύονταν.....
|
Εχεις δίκιο από την λογιστική πλευρά.Πες μου όμως πόσοι πληρώνουν εκκαθαριστικό 7000 ευρώ εκτός των αρχικών κρατήσεων.Θα μου πεις αν βγάζεις θα πληρώσεις.Σωστό αλλά και άλλοι βγάζουν περισσότερα και λόγω επαγγέλματος πληρώνουν λιγότερα.
Το πρόβλημα σήμερα δεν είναι πιστευω αυτό.Εφόσον βγάζω θα πληρώνω.Ούτε με νοιάζει αν ο άλλος ''αποκρύπτει εισοδήματα.
Ας μη κυνηγάμε όμως όλους τους ΔΥ.Δεν είναι όλοι ίδιοι.
Αν δεις την παραγωγικότητα στην υπηρεσία που είμαι και τα προσόντα των υπαλλήλων τότε θα καταλάβεις.
|