Απάντηση: Μου τη δίνουν οι κ0λ0απεργίες
[QUOTE=CPretenteriS;484470]Γιωργο,
Επειδη ετοιμαζομαι για ταξιδι δεν μπορω να σου απαντησω 1 προς 1... ενα γρηγορο μονο...??
Για τη σωρο του Πάνου μου απαντησες κατι...? Γιατι εκει πηγαινε το "καθηκια"...
Είναι σιγουρο οτι υπαρχει ενα 5% ΔΥ που δουλεύει... sorry αν ξεχασα να το αναφερω...
CPS
Κώστα , δεν έχω πρόβλημα και δεν θέλω να βάλω τον εαυτό μου στο 5% έτσι για να βγάλω την άσχημη εικόνα από πάνω μου.
Σχετικά με τις απεργίες εκνευρίζομαι και εγώ όταν με ταλαιπωρούν.Αλλά η περίπτωση των ελεγκτών είναι λίγο διαφορετική.Εγραψα ότι οι αεροπορικές εταιρίες και το eurocontrol το ήξερε από καιρό μια και τους ενημέρωσαν οι ελεγκτές.Δεν ενημέρωσαν όμως αυτές τον κόσμο και τον ταλαιπωρούν.
Τέλος πάντων αυτό το πρόβλημα των ΔΥ είναι άλυτο και οι απολύσεις δεν θα το λύσουν.
Εμείς είμαστε μια ωραία παρέα και δεν θα χαλάσουμε τις σχέσεις μας για αυτό.
Οι απόψεις μας όμορφα τοποθετημένες πρέπει να είναι σεβαστές από όλους και έτσι θα συνεχίσουμε να πίνουμε καφέ και να μιλάμε για τις μότο μας.Καλό ταξίδι και τα λέμε όταν γυρίσεις
Για την σωρό του άτυχου Πάνου δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν ξέρω τις διαδικασίες που ακολουθούνται σε τέτοια περίπτωση από τις αεροπορικές εταιρίες.Ωστόσο έιναι ένα λυπηρό γεγονός που γίνεται χειρότερο για τους συγγενείς οι οποίοι περιμένουν να θάψουν τον άνθρωπο τους.Σε αυτούς δεν μπορώ να απολογηθώ παρά μόνο να συλλυπηθώ .
Last edited by geolag; 07-10-2011 at 12:16.
|