View Single Post
Παλιό 07-10-2011, 21:56
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
Προεπιλογή Απάντηση: Αξιοπρέπεια

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Hekima Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο πληθυντικός είναι για να κρατήσουμε τις αποστάσεις?

Μίλησα γι΄αυτόν που το κάνει όχι γι΄αυτόν που το επιδέχετε.

Κύριε Γιάννη δεν καταλαβαίνω την ερώτησή σας ούτε τι νόημα έχει, επιτρέψτε μου δε να έχω τις απόψεις μου δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε άλλες οι δικές σας εμπειρίες άλλες οι δικές μου. Επίσης δεν είμαι εδώ για να κρίνω κανέναν και κανενός την τοποθέτηση, θα σας παρακαλούσα να μην το κάνετε ούτε κι εσείς. Αν θέλετε φανταστείτε ότι είμαστε φίλοι πίνουμε το ποτάκι μας και κάνουμε μια αξιοπρεπής κουβέντα. Αν πάλι δεν θέλετε, ας κρατήσουμε τους τύπους.

Ειλικρινά, κάθε άλλο παρά έτσι σκεφτόμουν όταν έγραφα τα πιο πάνω!!!!!

1. Ο πληθυντικός δεν είναι για την απόσταση, αλλά γιατί η πλειοψηφία των σχολίων περιστρεφόταν γύρω από το νόημα αξιοπρέπεια=προσωπική αρετή.
2. Αλίμονο αν είχαμε όλοι ίδιες απόψεις... θα είχαμε φτάσει στην τελειότητα ή το πιθανότερο στην ηλιθιότητα.
3. Δεν έκρινα επιθετικά κάποιον, αλλά όσο προσπαθείς να μαζέψεις μια άποψη σε λίγες γραμμές, αυτή αναγκαστικά αποκτά γωνίες. Για αυτό λέω επανειλημμένα πως δυστυχώς, όσο κι αν είναι όμορφο να το προσπαθούμε, είναι δύσκολο να κουβεντιάσεις χωρίς να βλέπεις το πρόσωπο του άλλου, συνεπώς και τον καθρέπτη της ψυχής του.

Ζητώ συγνώμη αν φάνηκε έτσι η τοποθέτησή μου.
Reply With Quote