Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS
αηδία το καταντήσατε
ωραία όλα αυτά που λέμε, αλλά (Alex)
1) εγώ επιμένω να μην θέλω να ταυτιστώ ή και απλά να συνοδηπορήσω με τέτοια άτομα (και ας θεωρείται γκετοποίηση - και τελικά η γκετοποίηση είναι δική μου όχι δική τους γιατί οι σαν και μένα τελικά είναι οι λίγοι)
2) ωραία όλα τα στραβά της κοινωνίας μας που κατέθεσες και συμφωνώ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει κάπως κάποιοι να μην ξεκινάμε από κάπου, μια και τόσα άλλα είναι σάπια και άλλων ο ρόλος να τα ξεσαπίσουν (ακούγεται και ως δικαιολογία μας εν τέλει για να μην κάνουμε τίποτα)
3) συμβουλεύουμε και παρατηρούμε λες (με τον Albatros)... έχεις ιδέα πόσο "γραφικό" θα φάνταζε αυτό; (σε βαθμό να μπει ΑΥΤΟΣ μετά στο forum και να λέει "παιδιά ακούστε για ένα χαζοβιόλη που είδα στο δρόμο και μου έκανε το δάσκαλο") έχεις ιδέα πόσο στο κενό θα έπεφτε; (μα απόλυτα...) ...και ήταν χειρότερο να τον καταδικάζω; δεν το βλέπω έτσι - τουλάχιστον εδώ αν είναι κάποιος άνθρωπος που θα ήθελε αύριο να πάρει μηχανή ή είναι στην αρχή του, μπορεί να πει "βλακεία τελικά χωρίς κράνος... όλοι σε κοροϊδεύουν" (αν βέβαια είχα την υποστήριξη σας σε τέτοια post μου)
|
1) δεν ζητησε κανεις να ταυτιστεις με κανεναν
ουτε εγω δεχομαι να ταυτιστω με κανεναν
ουτε καν με αυτο εδω το φορουμ που μας φιλοξενει
2) εδω πιστευω σηκωνει μεγαλη κουβεντα η οποια νομιζω δεν μπορει να γινει εδω γιατι υπεισερχεται η πολιτικη βουληση γενικοτερα και του καθενος προσωπικα και θα γινει μπαχαλο εδω μεσα
αστο για κανεναν καφε αν συναντηθουμε
3) συμβουλεύουμε και παρατηρούμε λεω αν τυχον σου βγαινει εκεινη την ωρα να κανεις κατι (εγω δεν το κανω ποτε) οπως σου βγηκε να πεις μια κουβεντα εδω
μην ξεχνας ακομα και που απλα τον κοιταξες για αυτον και την βλακεια που κουβαλαει εισαι γραφικος γιατι πιθανοτατα στην παρεα του ειπε "
ενας βλακας με ενα BMW με κοιταζε σαν χαζος ο αναπηρος εεε ρε και να το ειχα εγω λαμπαδα θα το πηγαινα 1 Km εεε ρε που πανε τα εργαλεια σε ολους τους κουλους"
οσο για εδω μεσα μην ανησυχεις διοτι οποιος ειναι αυτης της νοοτροπιας δεν προκειται να μεινει εδω θα φυγει απο μονος του