Θέμα
:
Μεζεδάκι-κρασάκι στην εξωτική.... Λάρισα με τον Arkas - 7/10/11
View Single Post
#
85
08-10-2011, 13:31
jtnakos
Moderator
Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Σιατιστα
Μoto: MΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ MW(είχα και θα ξανα πάρω)
Απάντηση: Μεζεδάκι-κρασάκι στην εξωτική.... Λάρισα με τον Arkas -
Λακη το χτυπημα σου ητα ν πολυ ΥΠΟΥΛΟ κατω απο την μεση
Εχω μαθει για σενα
εχεις φερη ειδικο sef απο το εξωτερικο μαλιστα master sef για να μας αποστομοσει με τις γευσεις.........ΟΜΩΣ αυτο δεν θα περασει ετσι ουτε εσενα ουτε του παιδιου που καθοταν διπλα σου στα δεξια σου.....ξερεις εσυ και ξερει και αυτος που με τις απειλες ΕΓΩ δεν θα κρατησω το στομα μου κλειστο....ρουφιανος δεν ειμαι ΑΛΛΑ 5 πραγματα που ξερω θα τα πω.....οριστε και οι απειλες με απτα γεγονοτα
και περναω στο παρασηνθημα....
Τα γλυκαδια μοσχαροκεφαλης που εφαγα φιλτατε Λακη ειναι αιτια μηνησεως και μαλιστα πρεπει να διωχθεις για ποινικο αδηκημα διωτη μας εθεισες σε τετοιου ειδου γευσεις,θα μπωρουσε να συγκαταλεγεται στα ναρκωτικα
τα σουτζουκακια δε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ σου αφηναν μια τοσο ωραια γευση στον ουρανισκο που το σαλιο εμοιαζε ξενο σωμα μεσα στο στομα ασε που το μεγεθος τους σου εβαζε περιεργες σκεψεις στο μυαλο
μου αρεσε η παρατηρηση του Θαναση......τιιιι θα το κωψεις στην μεσηηηηη???
οχι λεω εεε??? ε τοτε θα το βαλω ΟΛΟ μεσα στο στομα
.Το συκωτι?που το βαζεις,ηταν τοσο σωστα ψημενο και νοστιμο που στο τελος ειχα διχαστει αν εκανα σωστη επιλογη παραγγελνοντας μοσχαροκεφαλη ......
Δεν θα μας κανεις εσυ φιλε μου Λακη διχασμενα και αναποφαστιτα ατομα μιας και πεδευομαι 34 χρονια τωρα να φερω τον εαυτο μου στον ισιο δρομο
Και δεν φτανουν ολα αυτα χρειαστικε να κανω πολλη ωρα,πολλες γαργαρες με αυτο το περιεργο ροζ υγρο..
που για εναν περιεργο λογο δεν τελειωνε ποτε αστηρευτη πηγη
δεν ξερω τι να προτοθυμηθω οριστε κιαλο προβλημα μη σωστη κατανομη σκεψης...
Θα το σκεφτω πολυ να σας ξαναμιλισω αν δεν σας κυνηγισω νομικα.....
Και να τονισω και κατι ακομα.....ΔΕΝ τρωμε συνεχεια....απλα το φαει ειναι το δελεαρ για να κανει καποιος ενα ταξιδι 300+ χιλιομετρων...και εγω ειμαι παιδι ακομα πανω στην αναπτηξη να μην υποκυψω????????
Καπου εδω τελιωνω με τις καταγγελιες
.
.
.
.
.
ΦΙΛΕ Λακη ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ηταν υπεροχα....αξιζε με χιλια που ξεκινησα με κολαση συννεφων στον οριζοντα και με προκαταρτικη βροχη,αλλα σε μια γωνια του μυαλου μου ειπα......
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΗ ΜΙΑ ΒΡΟΧΗ και δεν επεσα εξω.
εις το πανιδειν
jtnakos
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Αναζήτηση μηνυμάτων από τον(ην): jtnakos