View Single Post
Παλιό 08-10-2011, 14:56
XCHALLENGE Ο/Η XCHALLENGE βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Προεπιλογή Απάντηση: Αξιοπρέπεια

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Hekima Εμφάνιση μηνυμάτων
Σαφέστατα σηκώνει πολύ κουβέντα, αλλά από αυτό το νήμα κάποιοι θα επωφεληθούν ίσως, άλλοι θα αναρωτηθούν, άλλοι θα αναθεωρήσουν, κάποιοι θα ξεμπερδευτούν, κάποιο θα μαλακώσουν τη στάση τους, θα μιλήσουν οι αρμόδιοι, οι αναρμόδιοι, οι οδηγοί, οι συνοδηγοί. Ήδη δεν έχουμε μαλώσει, δεν ανταλλάξαμε βαριές κουβέντες, δεν προσβάλαμε κανέναν, έχουμε μια αξιοπρεπή στάση, έχουμε πολιτισμό.Έχουμε να πούμε ότι στο φόρουμ μας πέρα από όλα τα άλλα θέματα που αφορούν τον μοτοσυκλετισμό έχουμε και θέματα που αφορούν τον άνθρωπο που οδηγεί την μηχανή και που οφείλει να είναι αξιοπρεπής. Στο παρόν θέμα μπορεί να μην χαρίσαμε υλικά αγαθά, μπορεί να μην βοηθήσαμε τον συνάνθρωπο που αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας, δεν δώσαμε και δεν πήραμε μηχανολογικές ή ταξιδιωτικές πληροφορίες, μου αρκεί που σκάλισα την ψυχή μου και ίσως και κάποιων άλλων. Μου αρκεί που για να είσαι αξιοπρεπής δεν είναι απαραίτητο να κάνεις όλα τα προηγούμενα για το θεαθήναι αλλά γιατί μέσα σου υπάρχει ένας θησαυρός που δεν πρέπει να τον αφήσεις να σκονίζεται.
Πολυ σωστα! Ο καθενας μας εχει ενα θησαυρο μεσα του ( αλλιως δεν ειναι ανθρωπος ) αλλα ο καθημερινος αγωνας δρομου ( να αποδειξουμε τι αραγε?!) δεν μας αφησε χρονο οχι να ξεσκονισουμε αλλα ουτε καν να τον φυσηξουμε λιγο...
Πολυ το χαρηκα το θρεντς σου...
Τα λεμε...
Reply With Quote