View Single Post
Παλιό 08-10-2011, 21:01
cas Ο/Η cas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή Απάντηση: Παναγιώτη (PanVas), θα μα λείψεις αδελφέ ...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από taska Εμφάνιση μηνυμάτων
Κάθε κομμάτι αυτού του παζλ που λέγεται μοτοπαρέα, είναι απαραίτητο για να είναι ολόκληρο το παζλ.
Πριν 2-3 μέρες μας έφυγε ένα κομμάτι για τον ουρανό.
Άρα το κομμάτι του δυσαναπλήρωτο..................................................
Ο τρόπος που αναφέρεται στην "χοντρή κυρία" σε κάνει πραγματικά να ζηλεύεις (με την καλή έννοια πάντα) και να αναρωτιέσαι αν θα σε αγαπήσει κι εσένα ποτέ κανείς τόσο όσο εκείνος την... "χοντρή κυρία" του! (η οποία, σημειωτέον, δεν είχε ποτέ και ανάγκη οποιασδήποτε δίαιτας!).

...

Περιττά όλα όσα πήγαινα να γράψω. Απ' την πρώτη στιγμή που είδα το θέμα είπα μέσα μου:
α) Πάλι;
β) Ευχέλαιο!!!

Διάβασα όλο το θέμα. Απ' την αρχή μέχρι το τέλος. Το αναφέρατε ήδη το ευχέλαιο. ΚΑΝΤΕ ΤΟ!!!!

Ένα όμως έχω να πω, κάτι που το πιστεύω ακράδαντα από πάρα μα πάρα πολύ νεαρή ηλικία, κοινώς από μικρό παιδί: τους καλούς τους παίρνει πάντα κοντά Του από νωρίς. Δεν τους αφήνει να φθαρούνε στη μιζέρια μας και στην κακομοιριά μας. Τους προφυλάσσει για να φυλάνε εκείνοι εμάς με τη σειρά τους.
Όχι, δεν τον ήξερα. Δεν τον γνώρισα. Δεν θα μπορούσα να τον γνωρίζω. Διάβασα όμως τα καλύτερα από όλους εσάς που τον ξέρατε. Σοκαρίστηκα μόλις είδα το χαμόγελό του και τα μάτια του στις φωτογραφίες που υπήρχαν ήδη εδώ μέσα.
Μοιραία έκανα τον παραλληλισμό με όσους δικούς μου φίλους έχω χάσει. Και κατέληξα και πάλι στον ίδιο παρονομαστή: τους παίρνει νωρίς! Δεν μας δίνει την ευκαιρία να τους κρατήσουμε κοντά μας και να μάθουμε να είμαστε λίγο καλύτεροι, ακολουθώντας το δικό τους παράδειγμα.

Μήπως εκείνοι είναι τελικά οι τυχεροί;

Ελαφρύ να είναι το χώμα!
Συλληπητήρια στους οικείους του.
Παιδιά... το ευχέλαιο... να το κάνετε!!!!!!!
(τα ΄χω ψιλοχαμένα.. απ' τις δικές μου πικρές αναμνήσεις...)

Φιλικά
cas
Reply With Quote