View Single Post
Παλιό 10-10-2011, 19:43
jtnakos Ο/Η jtnakos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Σιατιστα
Μoto: MΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ MW(είχα και θα ξανα πάρω)
Προεπιλογή Απάντηση: ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΟΥΖΙ ΣΕ GS1200

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kriti manoysos Εμφάνιση μηνυμάτων
πόσα χλμ.έχεις?σε τι κατάσταση τα βρήκες?και τι τύπο μπουζί πήρες?
ήσουνα κατατοπιστικός παντος...
Μανουσο τα αλαξα στις 37000 χλμ,ηταν σε καλη κατασταση οφιλω να ομολογισω αλλα δεν επερνε για παραπανω,και αυτα που πηρα ειναι τα NGK DCPR8EIX 6546 ιριδιου τιμη και των 4ρων 48 ευρω (την τιμη που τα πηρα να διευκρινησω για τυχων παρεξηγηση τα πηρα απο αποθηκη-χοντρεμπορο που τα προμηθευει σε ανταλακτικα)...π.χ τα απλα εχουν περιπου 20 ευρω τα οποια τα κρατας maximum 40000χλμ ενω τα ιριδιου 48 ευρω και τα κρατας απο τα λεγομενα βεβαια 80000χλμ συν οτι εχεις καλυτερη καταναλωση και αρπαγματα στις χαμιλες..
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Άψογος,
όσο για το παραπάνω συμφωνώ απόλυτα.
Επίσης να προσθέσω εάν μου επιτρέπεις για όσους διαθέτουν αέρα (κομπρεσέρ), να φυσήξουν μέσα στην τρύπα του μπουζί πριν το βγάλουν ώστε να απομακρύνουν σκουπιδάκια που τυχόν θα μπουν στο κύλινδρο όταν θα βιδώσουμε τα καινούργια.
Πάντως είδες διαφορά με τα καινούρια ιριδίου. Χμ... μήπως να τα δοκίμαζα λες; :sm5:
Λευτερη το πρωτο post που ειδα σε τεχνικα θεματα ηταν το δικο σου και σε ευχαριστω καθηστεριμενα βεβαια,με την αλλαγη φουσκας στην μπρωστινη αναρτιση,αλλα με βοηθησε παρα πολυ να παρω θαρος και να ασχοληθω περισωτερο με το σερβις της μηχανης προσωπικα.Μπωρω να πω πως ειδα διαφορα σε συνδιασμο με το φιλτρο γιατι ξαφνικα,ειχα ενα αλλο μηχανακι στα χερια μου και ελπιζω να μην ηταν η ιδεα μου γιατι ΜΟΝΟ μια βολτα το εκανα απο τοτε που τα αλαξα,πιστευω αξιζει τον κοπο να τα δοκιμασεις....Οσο για το φυσηγμα εχεις απολυτο δικιο,στα παλιωτερα μοτο μας με τα δερφια μου που τα καναμε σερβις στο πατρικο ειχαμε την πολυτελεια κομπρεσερ και παντα τα φυσαγαμε για τυχων σκουπιδια.
Reply With Quote