View Single Post
Παλιό 11-10-2011, 00:54
jtnakos Ο/Η jtnakos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Σιατιστα
Μoto: MΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ MW(είχα και θα ξανα πάρω)
Προεπιλογή Απάντηση: ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΟΥΖΙ ΣΕ GS1200

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΙoannisPanagiotidis Εμφάνιση μηνυμάτων
... πολυ ωραιος φιλε μου!

.... μπραβο και για το κόπο σου να μοιραστεις μαζι μας την εργασια σου!

... για να βγαλεις τις πιπες εχει και ενα μικρο μαυρο πλαστικο εργαλείο/εξολκέα η μαμα BMW... δεν θυμαμαι αλλα ηταν πολυ φτηνο ...για να μην πληγωσεις το καπακι του κυλίνδρου στη προσπαθεια σου να τις βγαλεις!
... και για οποιο φιλο διαθετει και ροποκλειδο ...στην αρχη βαζουμε το μπουζι με το χερι και βιδωνουμε μεχρι να βρει αντισταση ... και μετα με σφίγγουμε με 25 Νm

... τωρα για την χρήση των ιριδιων μπουζι ...δεν μπορω να ενοχοποιήσω κατι που δεν ειναι αποδεδειγμένο και βασιζεται μονο σε θεωριες απο προσωπικη μου εμπειρια ...παντως εγω δεν τα ξαναβαλα!
Γεια σου ρε Γιαννακο.Να πω πως σε διαβασα πολλες φορες και μαλιστα εχω κατεβασει πολλα σερβις σου με εικονες (αλλαγη λαδιων,βαλβολινες στο σασμαν και του διαφορικου)και μαλιστα εχω κανει εναν φακελο που τον αναφαιρω ως ΣΕΡΒΙΣ ΣΕ GS1200 ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ και τα περισωτερα ειναι δικα σου
Και εγω με την σειρα μου θα σε ρωτισω τι ειναι αυτο που δεν σου αρεσε στα ιριδιου????γιατι και εγω τα εβαλα χωρις να ρωτησω και χωρις να εχω τεχνικες γνωσεις...υπαρχει περιπτωση ζημιας???
Reply With Quote