View Single Post
Παλιό 11-10-2011, 17:13
vaelsod Ο/Η vaelsod βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2011
Περιοχή: Peiraias
Προεπιλογή Απάντηση: Το GS Forum, στο BMW Meeting στις 16/10/2011 !!!

Θα ήθελα παρα πολύ να έρθω και να συμμετάσχω στο adventure tour.... ωστόσο μου έχει δημιουργηθεί μια απορία που ταυτόχρονα οφείλω να ομολογήσω πως με ενοχλεί κι όλας...

Δεν καταλαβαίνω.... για ποιο λόγο είναι υποχρεωτικό να έχεις δίπλωμα μεγάλου κυβισμού αφού στα adventure tour η συμμετοχή γίνεται με τη μοτοσυκλέτα του συμμετέχοντα?????

Εγώ για π.χ. δεν έχω πάει να επεκτείνω το δίπλωμά μου από Α1 σε Α..... αν και το δικαιούμαι εδώ και χρόνια χωρίς επιπλεόν εξετάσεις.... μόνο τα λεφτά για το παραβολο πρέπει να σκάσω... και είμαι πολύ πάνω από 20 χρονών... και το μηχανάκι μου είναι 125άρι...

και κυρίως δεν νομίζω η διαδρομή να είναι τόσο πια απαγορευτική για 125άρια...ίσα ίσα... στις πιο "χαρντκορ" εντουροδιαδρομές χρειάζονται μικρα μηχανάκια...., τουλάχιστον αυτό λέει η λιγοστή μου οφφ εμπειρία από τα βουνά της Πεντέλης, Πάρνηθας, Υμηττού, Γερανείων, Κέας και τα πιστάκια Κορωπίου και Παππάγου....

οπότε πραγματικά δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο δεν με αφήνουν να πάρω μέρος σύμφωνα με τους εντελώς παράλογους (σύμφωνα με την άποψή μου) όρους που έχουν θέσει...

Last edited by vaelsod; 11-10-2011 at 17:21.
Reply With Quote