View Single Post
Παλιό 15-07-2009, 09:23
EOD-K9 Ο/Η EOD-K9 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ R1200GS
Μoto: R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Γιατί μας κοιτάνε ετσι ;;!!!!!!

Έχετε δίκιο και οι δυο ................
ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ κάνει την διαφορά και όχι το όχημα .
Μετά από δυο χρονάκια με την μπέμπα μπορώ να πω ότι λίγες φόρες έχω ευχαριστηθεί το ταξίδι και πως να το ευχαριστηθώ όταν βγαίνοντας βόλτα πρέπει να είμαι σε μια διαρκή ετοιμότητά , να έχω μάτια στο κο.. να μαντεύω την κίνηση του μπροστά του πίσω του πλαϊνού ......
Την 1 Μάιου πήγα μια βόλτα με την κυρα κάναμε 352 χλμ ..την ευχαριστηθήκαμε σχεδόν ...ΓΙΑΤΙ ???? όταν φτάσαμε στο σπίτι είπε" Δόξα το ΘΕΟ γυρίσαμε " και δεν είχε κανένα άδικο είχα ξεχάσει πόσες φορές θα μπορούσαμε να μην είχαμε γυρίσει ........
Δεν είμαι πεπειραμένος οδηγός την μηχανή δεν την "έχω" ακόμα έχω 2 ηλικίες και είχα να κάτσω 20 χρόνια σε μηχανή παρόλα αυτά φίλε ...
Ναι είμαι διαφορετικός και γουστάρω είμαι το κόκκινο πανί η κονκάρδα η ανάμνηση η ζήλια και ο πόθος τους .Το καταπιεσμένο πάθος τους και το ανεκπλήρωτο πάθος τους
Δεν πείρα την μηχανή για να κάνω ληστείες και κλοπές άλλα πολύ ευχαρίστως θα ληστέψω τις γυναίκες τους και θα κλέψω τις κόρες τους ,
ηδονίζομαι όταν βλέπω τα λάγνα μάτια τους να με κοιτάζουν σαν να με παρακαλάνε ¨" θα με κάνεις μια βόλτα "

ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ
ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌΤΗΤΑ
Reply With Quote