View Single Post
Παλιό 15-07-2009, 12:52
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: Μήπως ο εν λόγω κύριος είναι και εδώ;...

εμ θα έλεγα ότι ο ίδιος τα λέω για τον εαυτό μου αν κάποιος πλήρωνε για... τιμωρία

τέσπα πέρα από την πλάκα το "όχι απόλυτος" είναι μεγάλη συζήτηση
αντικειμενικά είναι σωστό - αλλά καμιά φορά η αντίδραση στο λάθος πρέπει να είναι μεγαλύτερη και από τη... δράση (αντίθετα από τη Φυσική) ...όταν πάνε να αφαιρέσουν ένα όγκο (μακριά από εμάς) οι γιατροί κόβουν λίγο παραπάνω γύρω από το άρρωστο κομμάτι

αν εγώ λοιπόν θεωρούμαι απόλυτος απέναντι σε λάθος κοινωνικές συμπεριφορές (λάθος για τον ίδιο, λάθος για τους γύρω του, λάθος για την οικογένεια του, λάθος για τα μάτια του γιου μου κλπ.) τότε δεν πειράζει, ας είμαι - ας "ταρακουνηθεί" (σιγά, που λέει ο λόγος) περισσότερο

το αν το λάθος είναι λάθος δεν είναι όσο υποκειμενικό θες να λες ("δικό μου είναι το κεφάλι" και τέτοια), αλλά μοιραία υπάρχουν πράγματα κοινά αποδεκτά, αν δεν τα δέχεσαι μοιραία περιθωριοποιήσαι ...και όσο και αν σε έναν τέλειο κόσμο αυτό είναι κακό να γίνεται απέναντι σε οποιονδήποτε, στον κόσμο που ζούμε γίνεται και θα γίνεται και σε μερικές περιπτώσεις καλά κάνει και γίνεται... στο κάτω κάτω δεν μιλάμε για περιθωριοποίηση που ΣΕ έβαλαν, αλλά που ΜΠΗΚΕΣ

απόψεις
Reply With Quote