View Single Post
Παλιό 12-10-2011, 18:59
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: υπάρχει ακόμα λίπος......

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε Γιώργο αυτά γίνονταν ή όχι με την κάλυψη των πολιτικών, όταν το ξέρει όλη η Ελλάδα χρόνια τώρα, αυτοί τι έκαναν ;

Ήταν εκεί και "κυβερνούσαν" καλύπτοντας αυτές τις λαμογιές γιατί ήταν δικοί τους άνθρωποι αυτοί που τις έκαναν ή τις κάλυπταν με το αζημίωτο πάντα...
Aυτο λεω και στον Χρηστο...ακριβως αυτο!!! Και οσοι ειναι μεσα σε αυτο το καζανι δεν δικαιουνται να μιλανε, ουτε και να διαμαρτυρονται σημερα!!

Απόσπασμα:
Την λεγόμενη πολιτική ευθύνη γιατί δεν την αναφέρεις σε κανένα γραπτό σου.......
Διοτι ποτε δεν ημουν οπαδος του ''συγνωμη δεν το 'θελα''

Απόσπασμα:
Στην αγορά υπήρχαν άνθρωποι που άνοιγαν εταιρείες και ξέπλεναν (πολιτικό ?) χρήμα ανοίγοντας εταιρείες που πουλούσαν εμπορεύματα κάτω από το κόστος και ποτέ δεν τους πείραξε ποτέ κανένας....
Ακριβως αυτο λεω και στον Χρηστο πιο πανω.

Απόσπασμα:
Πάντως έχει πέσει μέσα μόνο σε ένα πράγμα, θυμάμαι σε μία κουβέντα μας μόλις είχε βγει το ΠΑΣΟΚ είχες πει ότι αυτός (ο ΓΑΠ ) δεν είναι σαν τους άλλους και θα αλλάξει την Ελλάδα...

Όταν πάντως σε μελλοντικά γκάλοπ ο ΓΑΠ θα παίρνει 0,01% στην προτίμηση για πρωθυπουργός ξέρουμε ποιός θα είναι ...
Η Ιστορια θα κρινει τον ΓΑΠ, τον ΚΚ και ολους...τοτε αν θα ζουμε κι ανλογως του τι θα λενε ¨η θα σου δωσω ξυλιες στον ποπο λεγοντας σου ''εγω στα'λεγα'' ¨η θα μου λες ''μα τι νομιζες ολοι οι άλλοι ηταν ηλιθιοι?'' και να σου οι ξυλιες στον δικο μου ποπο!!!
Reply With Quote