View Single Post
Παλιό 14-10-2011, 06:30
loulou1100gs Ο/Η loulou1100gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-Κέντρο, πιό κέντρο δεν γίνεται...
Μoto: R1100GS-XRV 650 και NX650 Dominator-ΧRV 750 RD 07-XTZ 750 Super Tenere
Προεπιλογή Απάντηση: Online ασφαλίσεις

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Akyla Εμφάνιση μηνυμάτων
όπως ε'ιπα και παραπάνω αδερφέ, πραγματικά εύχομαι να μην κάνεις ποτέ χρήση αυτού του συμβολαίου και να μην μάθεις ποτέ γιατί χρειάζεται ο ασφαλιστής.

Ειδικά για το Anytime επειδή όπως είπα ξα΄να...ήμουν ασφαλιστής κάποτε, όταν ξεκίνησε μέχρι και σήμερα οι ασφαλιστές της interamerican στραφηκαν εναντίον της εταιρίας και αρνουνται πεισματικά να το εξυπηρετήσουν, όχι τόσο για την προμήθεια αλλά γιατί σε μια νύχτα η interamerican τους έβγαλε απο το παιχνίδι και τους απαξίωσε....αυτά σαν πληροφορία...ο καθένας πορεύεται με τα πιστεύω του απο εκεί κ πέρα.

και μια εικόνα για το πως το βλέπουν οι ασφαλιστές tromaktiko: Μία αποψη ενός ασφαλιστή για τον ντόρο με το anytime της Ιντεραμέρικαν

Για να μην παρεξηγηθώ...δεν είμαι πλέον ασφαλιστής οπότε δεν το λέω απο ίδιον όφελος
ΚΑΛΑ τους έκανε.Είμαι από τους πρωτεργάτες του "Autohelp" της "Interamerican" από τους πρωτεργάτες του συστήματος "CarGlass" από τους φανατικούς υποστηρικτές του συστήματος αξιολόγησης ζημιών "Audatext".Επί 4,5 συναπτά έτη Δ/ντής της Νομικής της Προστασίας.Με το "Αnytime" έπεσε μεσοσταθμικά το ασφάλιστρο κατά...30%!!!Οι εποχές φίλε μου άλλαξαν.Και άλλαξε και η οικονομική κατάσταση του καταναλωτικού κοινού.Δεν μπορείς σήμερα να χρεώνεις αυτά που χρέωνες προ 5ετίας.Απλά δεν γίνεται.
Να ρωτήσω τώρα κάτι: είναι γνωστό τοίς πάσι ότι οι ασφαλιστές της συγκεκριμένης εταιρίας, είναι-μακράν-οι πιό καλά εκπαιδευμένοι.Τους "διωγμένους" γιατί δεν τους πήρε ο ανταγωνισμός;Μήπως λοιπόν είναι παγκόσμια τάση η direct πώληση ασφαλιστηρίων γενικών ασφαλειών ζημιών (μιλώ για αυτ/το,μοτό,σκάφος και τις βασικές καλύψεις-για μικτή πάντα θα βλέπει το όχημα εκτιμητής/πραγματογνώμων) ;
Reply With Quote