Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από loulou1100gs
ΚΑΛΑ τους έκανε.Είμαι από τους πρωτεργάτες του "Autohelp" της "Interamerican" από τους πρωτεργάτες του συστήματος "CarGlass" από τους φανατικούς υποστηρικτές του συστήματος αξιολόγησης ζημιών "Audatext".Επί 4,5 συναπτά έτη Δ/ντής της Νομικής της Προστασίας.Με το "Αnytime" έπεσε μεσοσταθμικά το ασφάλιστρο κατά...30%!!!Οι εποχές φίλε μου άλλαξαν.Και άλλαξε και η οικονομική κατάσταση του καταναλωτικού κοινού.Δεν μπορείς σήμερα να χρεώνεις αυτά που χρέωνες προ 5ετίας.Απλά δεν γίνεται.
Να ρωτήσω τώρα κάτι: είναι γνωστό τοίς πάσι ότι οι ασφαλιστές της συγκεκριμένης εταιρίας, είναι-μακράν-οι πιό καλά εκπαιδευμένοι.Τους "διωγμένους" γιατί δεν τους πήρε ο ανταγωνισμός;Μήπως λοιπόν είναι παγκόσμια τάση η direct πώληση ασφαλιστηρίων γενικών ασφαλειών ζημιών (μιλώ για αυτ/το,μοτό,σκάφος και τις βασικές καλύψεις-για μικτή πάντα θα βλέπει το όχημα εκτιμητής/πραγματογνώμων) ;
|
Ακριβώς εδώ έγκειται η διαφορά των όσων λες, εσύ τα ξέρεις εκ των έσω, ο μέσος Έλληνας που θα χρειαστεί μια φορά την ασφάλεια του δεν γνωρίζει την διαδικασία και θα χρειαστεί καθοδήγηση. Πέραν τούτου ξαναλέω ότι εκφράζω την προσωπική μου άποψη για το θέμα, στην τελική ο καθένας πράττει όπως κρίνει σωστά.
Για την Ιστορία τώρα, τους ασφαλιστές (εκδιωγμένοι) της INter δεν τους πήρε κανείς γιατί απλώς δεν είχαν τίποτα να προσφέρουν και γατί είχαν την μύτη ψηλά, σε αντίθεση με τους ασφαλιστές της Ασπίδας που τους πήραν παντού γιατί είχαν και τα πελατολόγια αλλά και την θέληση να δουλέψουν.
Ο χώρος είναι βρώμικος και για αυτό έφυγα και εγώ, αλλά αυτό προφανώς το ξέρεις ήδη.
Την μεγαλύτερη ζημία όμως πιστεύω την κάνανε οι πράκτορες και όχι οι ασφαλιστές, οι πράκτορες που για να δείξουν παραγωγή κάθε εξάμηνο γυρνάνε τα συμβόλαια από εταιρία σε εταιρία.
Αυτά τα ολίγα.... τι θέματα βάζετε ρε παιδιά και μου γυρνάνε τα νεύρα???
Καλά δεν το είχα ξεχάσει τόσο καιρό???
Στο θέμα της direct πώλησης (όχι μόνο ασφαλειών αλλά γενικά επι των πωλήσεων) έχω να πω ότι ναι έχεις δίκιο εκεί κατευθύνεται η αγορά, αλλά στο τέλος της ημέρας ο πωλητής / account manager / area manager /sales officer / σύμβουλος , όπως θέλεις πες το, αυτός καλείται να βγάλει το φίδι απο την τρύπα.
Είμαι στον χώρο των τηλεπικοινωνιών πλέον εκεί να δεις τι γίνεται με online πωλήσεις, το θέμα είναι ότι καλούμαι εγώ και ο κάθε πωλητής να μαζέψουμε τα λάθη των συστημάτων.
Γιατί στο θέμα της παροχής υπηρεσιών, κλάδο στον οποίο βρίσκονται και οι ασφάλειες, δεν είναι θέμα πώλησης είναι θέμα συμβούλου, έτσι έβλεπα και βλέπω τον εαυτό μου τουλάχιστον, δεν είναι όλοι αεριτζήδες, υπάρχουν και άτομα που κάνουν συνειδητά την δουλειά τους. Το σύστημα σου λέει τι παρέχει το κάθε προϊόν δεν αντιλέγω... αλλά 8 στους 10 δεν ξέρουν καν τι χρειάζονται, απλώς ξέρουν ότι χρειάζονται κάτι και εκεί το επάγγελμα του συμβούλου γίνεται λειτούργημα.
Αυτά τα ολίγα, ξέρω οτι πλατίασα και ζητώ συγνώμη....
Στο τέλος όλων αυτό που μένει είναι αυτο που λέει ο φίλος μου ο Aleister "Do what thou wilt shall be the whole of the Law"