View Single Post
Παλιό 14-10-2011, 16:42
PACO Ο/Η PACO βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: kareas
Μoto: GS1150ADV
Προεπιλογή Απάντηση: ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ

υπαρχουν και μυαλα "δημοκρατικα" σαν του jtr που επιθυμουν να αποδωθει δικαιοσυνη,να σωφρονιστουν και να μην εχουμε ρατσιστικες αντιληψεις..οποτε παρακαλω πολυ μην βριζετε τους συγκεγριμενους οικονομικους αλβανους μεταναστες μας,ειναι φιλοι μας,ανοιξτε τα ποδαρακια της γυναικας σας,δωστε κινητα τηλ στα παιδακια σας και χαρτζηλικι και πειτε του να μην προσεχει στο δρομο,μην βαζετε συναργεμους κλειδωνιες στα gs σας..ΟΟΟΛΛΛΑΑ ΚΑΛΑ..εχουμε τελειο συστημα δικαιοσυνης και μην πιστευεις jtr oτi οπου τους πανε-μαλλον κορυδαλλο-δεν θα τους προστατευσει η εκει"αλβανικη μαφια-γκετο του σωφρονιστικου οικηματος!ο βιασμος εγινε ηλιουπολη πολυ κοντα στη γειτονια μου...
στους φιλους μου αγαπημενους οικονομικους μεταναστες ιδιως αλβανους που θα κανουν το λαθος να εισελθουν εις την οικια μου "αγαπητε" jtr θα ειπραξουν σιγουρα κατι καλο που το εχω παντα καβατζομενο!!
παρακαλω μην θεωρηθει ως προσωπικη επιθεση προς το ατομο σου διοτι δεν σε γνωριζω μα επιθεση στις αποψεις σου..οπου ελπιζω να καταλαβαινεις οτι εχουμε ολοι δικαιωμα να εκφραζομαστε μα προεχει η πρ.ασφαλεια μου...ακροδεξιος δεν ειμαι αλλα ουτε στηνω κ..λο στα καθικια..ελληνικα και ξενα.
Reply With Quote