15-10-2011, 01:28
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
|
|
Απάντηση: 19-10-2011.Απεργία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, θα απεργήσετε?
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS
Ο Κώστας φίλε Γιωργη που το προτείνει είναι Ελεύθερος επαγγελματίας σε ένα επάγγελμα που όπως γνωρίζεις θα έχει πάντα δουλειά!!!
Ειδικά με την κρίση κ´ τα προβλήματα που έχει ο κοσμος μάλλον θα εχει και περισσότερη...
Θα ήθελα να συστήσει απεργία ο Σακης που ειναι σε Τραπεζα, ο Σωτηράκος, κάποιος. υπάληλλος στην Ιντρακόμ, κάποιος υπάλληλος σε κατάστημα ρουχων, κ.ο.κ. ένας τέλοσπάντων από εμας τους καταδικασμενους... που μας τα παιρνουν τόσα χρονια κ´ δε βγαζουμε άχνα.... εμας που εξαιτίας μας έχει παει ο δεικτης ανεργιας στα υψη....
Γιατι φανταζομαι γνωρίζετε οτι ο δεικτης εχει ανεβει απο τους απολυμενους του Ιδιωτικού.
CP
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
|
Ο Κωστας μιλάει....γιατί έχει μια Γυναικα απλήρωτη εδώ και τριάντα μήνεσ και 24 συνεχόμενα χρόνια Στον ιδιωτικό τομέα
65000 ευρώ της χρωστάει ο πρώην εργοδότης της και υπεύθυνο είναι ΚΑΙ το κράτος,που του επέτρεψε να κάνει λαμογιες....
Όσο για την ΔΙΚΗ μου δουλειά....αν δεν έχει λεφτά η αγορα ,δεν θα έχω και εγω ....ήδη έχουν σφίξει πολυ τα πράγματα
Μην τσιμπατε και προσπαθήστε να δείτε το συλογικο συμφέρον........γιατί ο λόγος που φτάσαμε σε αυτο το σημείο,είναι η ΠΆΡΤΗ μας και το συμφέρον
μας
|