View Single Post
Παλιό 16-10-2011, 01:09
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Στα δύχτια της Αστυνομίας ο δημοσιογράφος Φ. Καμπούρης

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Είδες πώς αντέδρασα. Αν δεν το είδες, πήγαινε δες το. Πιστεύω ευγενέστατα και μέσα στα πλαίσια της φιλοξενίας μου από το forum. Μπερδεύεσαι όμως για άλλη μία φορά. Με το forum θα έπρεπε να είσαι. Όχι με τους πολιτικούς. Με τον κόσμο.

Και ποιός σου είπε ότι την είχα? Δεν την έχω? Για να ρωτήσω... ρε μπας?

Γιά άλλη μια φορά, τόσο δίκιο. Όταν παίρνει τόσες πολλές στροφές το μυαλό σου, πώς δεν καίγεται?

Εγώ πάντως αν πίστευα ότι είσαι κλέφτης ή μαλ@κας, που τρως τα χρήματα του Ελληνικού λαού, δεν θα σου μίλαγα.

Μισό λεπτό να ρωτήσω όμως...
Kι εγω ευγενεστατα αντιδρω μεσα στα πλαισια της φιλοξενιας αυτου του φορουμ...νομιζω!!

και ποιος σου ειπε οτι ειμαι με το μερος των πολιτικων? γιατι πρεπει να ειμαι με το μερος του κοσμου ¨η και του φορουμ? Τι λεει δηλαδη ο κοσμος? Τι ζηταει ο κοσμος? Να πεσει η κυβερνηση? Μα πως να πεσει με πραξικοπημα? διοτι το 53% λεει οχι στις εκλογες αλλα και μολις το 19% ελαβε μερος στις απεργιες του Οκτωμβριου εν αντιθεση με το 25-29% του Ιουνιου-Ιουλιου ( http://www.3comma14.gr/pi/?gclid=CIDQ7Nq8wKACFRuZ2AodiX-3TQ)

Με ποιανου κοσμου ειπες να ειμαι με το μερος? Μα......με αυτουνου του κοσμου το μερος ειμαι!!! Aυτουνου που δεν πιστευει σε επαναστασεις αλλα στην ψηφο του.

Υ.Γ.1= δεν μου απαντας ομως στο πως θα αντιδρασεις αν καποιος ασχοληθει μαζι σου....(Δεν ειναι τιποτα προσωπικο η ερωτηση μου, απλως θα ηθελα να ξερω εσυ πως θα αισθανθεις ειτε επι δικαιω ειτε επι αδικω)
Υ.Γ.2= το τι πιστευω για τον καθεναν απο εμας/εσας δεν ειναι ανασταλτικος παραγων για να του μιλησω, απο ολους μαθαινει κανεις.......
εξάλλου με ξερεις, οι πολιτικες τριβες ειναι το αγαπημενο μου φαι

Last edited by GeorgeP; 16-10-2011 at 01:14.
Reply With Quote