16-10-2011, 02:02
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: Στα δύχτια της Αστυνομίας ο δημοσιογράφος Φ. Καμπούρης
Οι πολιτικές τριβές είναι το αγαπημένο σου φαΐ, αλλά όχι εις βάρος μου. Εγώ δεν σε έχω κατηγορήσει ποτέ για κλοπή κι ας το έχεις παραδεχτεί από μόνος σου, με κάτι μαύρα που έπαιρνες κλπ. Καπέλο σου και καομπολίκι σου. Εγώ όμως δεν είχα την ανάγκη και δεν τα έκανα αυτά τα πράγματα, διότι αφ’ ενός δεν έπαιζα με τέτοια νούμερα, αφ’ εταίρου έχω και την νοοτροπία να βγάζω και να δίνω και το μερτικό μου στην εφορία για να μου φτιάχνει το κράτος δρόμους – γέφυρες – φυλακές – φράγματα - λιμάνια κλπ. Ή να του τα φτιάχνω εγώ. 
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Συ ειπας οτι δεν την ειχες.........
Και πάλι λες ψέματα. Κακές παρέες κάνεις, που σε ωθούν στην ανακρίβεια. Αλλά αν πάλι το έχω πει, γράψε μου πού… εσύ είσαι άσσος σε αυτά. Εγώ δεν έχω γράψει για κλεισίματα – φαλιμέντα – πτωχεύσεις και άλλες κουταμάρες. Μάλλον επειδή δεν ξέρετε, μπερδέψατε την απόλυση των ανθρώπων μου με το κλείσιμο της επιχείρησης. Θα μάθετε…. Αν πάλι όχι...
Γιατί δεν οδεύετε όλη αυτή τη γνώση, που πραγματικά έχετε, για καλό? Για δες μήπως είναι καλύτερο και για σας...
Εκτος κι αν την εκλεισες και την ξανανοιξες....κατι μου θυμιζει αυτο....να δεις ποιοι καταφευγουν σε τετοιες λυσεις....χμμμμ δεν θα το πω...δεν ειναι καλο.....
Κακές παρέες κάνεις, στο ξαναλέω. Αν οι γνωστοί σου είναι έτσι, εγώ δεν φταίω σε τίποτα.
¨Η μαλλον....κατι σαν τον Καραμανλη που εκλεισε την βουλη για να την σκαπουλαρουν οι δικοι του τον Μαιο του 2009!!!!
Κατασταση? ποια κατασταση? πονας πουθενα? μπαααα, μια χαρα σε βρισκω.....
Στο ξανάγραψα. Είσαι πανέξυπνος.
αλητεια? ποια αλητεια? χρησιμοποιησα καμια τετοια λεξη εγω? Υπονοησα μηπως?? Moi jamais......pas du tout!
|
Δεν το υπονόησες. Το έγραψες πεντακάθαρα.
Άλλος έγραψε ότι έπαιρνα τα έργα του δημοσίου με 30% κέρδη και τα μοιραζόμουνα με τους πολιτικούς? Από αυτό δε το 30% φαίνεται και η γνώση σου επάνω στο αντικείμενο.
Ξέρεις, αν άφηνα την βλακεία σου περί κλέφτη και απατεώνα αναπάντητη, θα έμπαινε σε ένα ή δύο μήνες κάποιο νέο μέλος που δεν με ξέρει και θα έλεγε ότι αυτός ο π@ύστης όντως έτσι θα έκλεβε αφού δεν τον γ@μησε τον άλλον, που του τα έγραψε. Και εγώ προσπαθώ ακόμα και τώρα να σου εξηγώ και να σου φερθώ με το γάντι. Εν πάση περιπτώσει.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac
Το πήγατε σε προσωπική τριβή το θέμα και όχι πολιτική.... 
πάρτε το αλλιώς.....να τριφτουμε και εμείς λιγουλακι 
|
Έλα άντρα μου και συ. Για χάρη σου εγώ το κόβω. Όλοι οι καλοί χωράνε ανάμεσά μας.
|