View Single Post
Παλιό 16-10-2011, 23:20
Syvaris Ο/Η Syvaris βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Ρίον
Μoto: BMW R850R
Προεπιλογή Απάντηση: Ημερολόγιο ταξιδίου σε Highlands - Ireland!

Με το Θανάση έχουμε πολλά κοινά . Ενα από αυτά είναι πως τις δύσκολες αποφάσεις τισ πέρνουμε πολύ γρήγορα.
Ετσι, μέσω τηλεφώνου μου ανακοίνωσε πως θα πάμε στη Σκοτία αντί της Πορτογαλίας α, ρε, Πασχάλη.. σου χρωστάω)
Ομοίως, μέσω τηλεφώνου μου ανακοίνωσε πως θα συνταξιδέψουμε με κάποιο ζευγάρι κοσμογυρισμένο και αυτό, που όταν ο Θανάσης γνώρισε από κοντά τον σύζυγο ήταν .. έρωτας με την πρώτη ματιά

Τον εμπιστεύτηκα, πήγαμε στη Μάνη, γνωριστήκαμε και τελικά το κάναμε. Το είχε πει και ο Καζαντζάκης : πολέμα σε όλο και πιο απλόχωρη παλέστρα.

Το ταξίδι καλό, ο καιρός αντίστοιχος βρετανικός, αλλά αυτό που έμεινε είναι

τα τοπία
οι γνωριμίες
οι εμπειρίες
και μια μεγάλη ΦΙΛΙΑ.

Ευχαριστούμε και εσάς, τα μέλη του forum που μας σκεφτόσασταν, ήσασταν η παρέα μας στα χιλιόμετρα που κάναμε, ήσασταν οι .. πληροφοριοδότες μας (με την καλή την έννοια), και μας δώσατε κουράγιο για να σας φέρουμε και σας τις τόσες φωτογραφίες και πληροφορίες που πιστεύω να βρήκατε αρκετά ενδιαφέροντα.
Είμαι πολύ χαρούμενη που σε αυτό το forum αλλά και γενικά στο διαδίκτυο έδωσα και γω το στίγμα μου για να φέρω κάποιες εικόνες και πληροφορίες πιο κοντά σε άλλους φίλους. Αλλωστε τα βιβλία και τα ταξίδια είναι αυτά που μας καλλιεργούν σαν πολιτισμένα όντα. Το πρώτο μου κάνει παρέα το χειμώνα και τό δεύτερο όλο τον χρόν

Ευχαριστώ τη μεγάλη παρέα των forum για την μοναδική παρέα σε ένα ακόμα μεγάλο ταξίδι.
Ευχαριστώ την Ελπίδα για τη συντροφιά και το ατελείωτο κέφι της.
Ευχαριστώ τον Κώστα για τη ασταμάτητη κουβέντα.
Και τέλος, ευχαριστώ τον Θανάση που για μια ακόμα φορά έκανε το όνειρό μας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

άντε και στα επόμενα.
Reply With Quote