View Single Post
Παλιό 17-10-2011, 12:47
xampos Ο/Η xampos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μoto: R 1200 GS 2011
Προεπιλογή Απάντηση: καινουργιο GS 1200 του κουτιου και? προβληματα :-(

λοιπον παιδια , για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις καθως κανενας απο εσας δεν με γνωριζει, εκτος του Πασχαλη

δεν ειμαι καποιος καφρος ουτε καποιος ανιδεος που πηρε στα 40 του gs 1200 για να πηγαινει στην καφετερια,
ειναι ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ μου gs και συνολικα το τεταρτο μου μηχανακι , τα μηχανακια που οδηγαει τα ξερω η αν δεν τα ξερω προσπαθω να τα μαθω οσο πιο καλα γινεται για να τα πηγαινω εγω και οχι να με πηγαινουν !

λοιπον, αυτο για το αν εχει πεσει το μηχανακι μου το ρωτησαν κ απ την αντιπροσωπεια!
το μηχανακι δεν υπαρχει περιπτωση να εχει πεσει χωρις να το καταλαβω ! ΚΑΜΙΑ ομως, βρισκεται σε κλειστο παρκινγκ κ οταν το βγαζω βολτα δεν το αφινω στην αριστοτελους κ παω για ψωνια με τα ποδια , βρισκεται παντα μπροστα στα ματια μου !
ο κυριος στην αντιπροσωπεια ειδε στην δεξια χουφτα κατι σοβαδες (ειναι απ τον τοιχο που παρκερνω την μηχανη γτ στην προσπαθεια μου να το βαλω συριζα στον τοιχο εχει βρει μια ,δυο φορες ,την ωρα που το σηκωνα στο κεντρικο σταντ ) και υποψιαστικε οτι επεσα , λες κ μονο σοβαδες θα ειχε στη χουφτα αν ειχα πεσει

το μηχανακι οταν το πηρα μου φαινοτανε ΑΨΟΓΟ , δεν ξερω ισως ητανε στραβο το τιμονι κ δεν το ειχα καταλαβει , για το τιμονι δεν το προσεξα, ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ κ μετα το προσεξα κ το διαπιστωσα και εγω !
για το ελαστικο δεν ξερω τι να πω ! ισως επειδη εστρωνα μεχρι τα 1000 χλμ κ δεν το ειχα πιεσει σε στροφες κ ευθειες , δεν το ειχα καταλαβει , κ το καταλαβα μετα που αρχισα να κανω τα πρωτα ανοιγματα !

και τελος παντων , ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ εαν καλυπτει η δεν καλυπτει η BMW το λαστιχο , οποιο χαρτι κ να το γραφει ! εγω στα τοσα χιλιαρικα που πληρωσα ΜΕΤΡΗΤΑ για την μηχανη , πληρωσα ΚΑΙ το ελαστικο, δεν την πηρα με τις ζαντες

τελος παντων, εμενα με πειραξε η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ πιο πολυ κ ο τροπος που φερθηκαν σε καποιον ανθρωπο ποπυ τους εχει σκασει χιλιαδες ευρω
Reply With Quote