View Single Post
Παλιό 17-10-2011, 17:04
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Έλληνες πράξετε κατά συνείδηση!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε μου, είμαι 100 κιλά. Ήμουν καταδρομέας αλεξιπτωτιστής. Έκανα TaeKwon-Do από έφηβος και για αρκετά χρόνια.

Και εγώ έφτασα τα 98, αλλά έκανα δίαιτα και πέφτω σιγά – σιγά στα 92. Εγώ πάλι ένας απλός σμηνίας στην 111ΠΜ στην Αγχίαλο. Έχω τρία νταν και είμαι έφηβος ακόμα. Και όποιος θέλει τσαμπουκά, εγώ εδώ είμαι. Γνώσεων - ήθους - αλητείας...

Όμως δεν αισθάνομαι τη σιγουριά σου. Δεν ξέρω από που πηγάζει. Τη... ζηλεύω ίσως.

Γνώση. Ξέρω τί σκέφτονται. Μετά και το τρίτο πανεπιστήμιο, σε χρηματοοικονομικά, με προσέλαβαν σε μια πολύ μεγάλη χρηματιστηριακή εταιρεία στο Λονδίνο. Μετά από καιρό και πολύ εξειδικευμένες σπουδές επάνω σε financial ethics, έφυγα. Πήγα μεγαλοϋπάλληλος σε διάφορες πολυεθνικές στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα.

Ενσυνείδητα πήρα διαζύγιο από αυτούς. Μεγάλη η ιστορία, λόγω και μεγάλης ηλικίας. Ήξερα τί θα μπορούσαν να μου κάνουν, αν δεν πήγαινα με τα βρώμικα νερά τους, και φυλάχτηκα. Έως τώρα, δείχνει να έχω φυλαχτεί καλά.

Γνώση λοιπόν. Άνοιγμα αυτιών – συλλογή πληροφοριών – επεξεργασία και αν δεν ξέρω κάτι, ερώτηση. Όχι σαν καραγκιόζης να την λέω στον άλλον, αν δεν ξέρω το αντικείμενο. Διότι μια – δύο, θα με κλάσει ο άνετος και θα συνεχίσει να είναι άνετος και εγώ πειναλέος γάτος.

Μας τρώνε λάχανο ΗΔΗ εδώ και μήνες ή χρόνια. Απόδειξη, είναι επάνω και εμείς απλώς γράφουμε σε ένα φόρουμ τη γκρίνια μας για αυτό που συμβαίνει. Αυτό που συμβαίνει που έχει ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ τις ζωές μας ΗΔΗ και αλλάζει και των παιδιών μας.

Πως λοιπόν μας τα... κλάνουν;

Συμφωνούμε στο θέμα οργάνωση. Δύσκολο όμως. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟ, στο έχω ξαναγράψει. . Η μάζα δεν θέλει "κεφάλι" να την οδηγήσει γιατί το παρελθόν έχει φοβίσει ΑΚΡΙΒΩΣ για το τι σημαίνει κεφάλι! Ξεχνάμε ότι μας ###### η... γενιά που υποτιθέμενα μας έσωσε; ("η γενιά του Πολυτεχνείου") Ξεχνάμε από επανάστασης '21 τι μας κάνουν οι σωτήρες μας;

Λάθος, ακέφαλος όχλος, δεν έχει αποτελέσματα. Δες τους δικούς μας 'αγανακτισμένους'. Εγώ τους είδα, από κοντά επανειλημμένως, τους μίλησα... δεν κάνουν. Εξυπηρετούν έναν σκοπό, προς μια κατεύθυνση, αλλά έως εκεί. Μετά θέλει κεφαλές. Με γνώση και θάρρος να μπουν στον αγώνα, εναντίον των πολιτικών - τραπεζών κλπ. Για φαντάσου αν το ’21 δεν είχαν εξεγερθεί κάποιοι πατριώτες. Ο λαός δεν μπορεί να ηγηθεί καταστάσεων. Δεν έχει επίγνωση. Δεν ξέρει. Υπάρχουν άνθρωποι για αυτή τη δουλειά και τους αναγνωρίζεις αμέσως. Αν είσαι σωστός, τους ακολουθείς. Αν όχι, είσαι άξιος της μοίρας σου.

Εγώ λοιπόν δεν θέλω να είμαι άξιος της μοίρας μου. Θέλω να την καθορίζω εγώ. Και αυτό προσπαθώ.

Δύσκολο το βλέπω και αυτοί που μας κάνουν το παρά φύσιν το ξέρουν και συνεχίζουν.

Όπου περνάει... Μερικοί που προσπαθούν να μου το κάνουν, προς το παρόν μου το κάνουν… με τον ####.

Όποιος άλλος νομίζει ότι έχω δίκιο, ακολουθεί. Και τους το κάνουμε με τ' ........... (λέξη ακατανόμαστη, που δεν μου επιτρέπεται.)

Last edited by ckk; 17-10-2011 at 17:09.
Reply With Quote