View Single Post
Παλιό 17-10-2011, 21:57
jtnakos Ο/Η jtnakos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Σιατιστα
Μoto: MΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ MW(είχα και θα ξανα πάρω)
Προεπιλογή Απάντηση: Ποιος ξέρει καλά από Καστοριά Φλώρινα Κοζάνη ?

Γιαννη απο Καστορια.Η Καστορια ειναι απο μονη της μια ολοκληρη ιστορια...

Υπαρχει τρελη διαδρομη προς Νεστοριο-Πευκος-Αρενες(μικρη λιμνη φανταστικη)Επταχωρι και γυρνας απο Πενταλοφο πισω...

αρενες....η διαδρομη φανταστικη αναμεσα απο δεντρα που θελουν να σε κατασπαραξουν(αν εισαι τυχερος η ατυχος θα δεις αγρια ζωα ζαρκαδια-αρκουδες)
η φυση ατελιωτη..

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/440/p7032895.jpg/][/URL

Απο Καστορια-Φλωρινα υπαρχουν επιλογες παλι αρκετες....2 πολυ ωραιες ειναι απο Βιτσι(μην τρομαξεις αυτην την εποχη αυτα θα συναντισετε)μην απογοητευεσαι ειναι φανταστικα

πεφτεις κατω Φλωρινα και απο εκει πας οπως δηποτε Νυμφαιο

με επισκεψη στον αρκτουρο που ειναι μεσα στο Νυμφαιο

(υπαρχει ενας δρομος πριν την Φλωρινα δεξια κατεβενοντας απο Βιτσι και ποιο γρηγορος και ποιο ωραιος σε στροφιλικια και φυση,οποιον και να ρωτισεις θα σου πει να πας απο αυτον)προσωχη ομως γιατι σε κρυφες στροφες μπωρει να συναντισεις χιονι πανω στο δρομο.

Η δευτερη επιλογη ειναι απο Καστορια Κρυσταλοπηγη,περνας τα χωρια(φαντασματα-εγκαταλελημενα που τα αποκαλω εγω) που ειπε φιλος πριν πηγαινοντας για Πισοδερι

και απο εκει Φλωρινα,κοντα στην πλατεια υπαρχει μια πολυ καλη ταβερνα (ο Βλαχος νομιζω δεν παιρνω ορκο) η οποια εχει φανταστικα σουτζουκακια και οι τιμες πολυ προσιτες και απο εκει αφου δεις τα αξιοθεατα της πολης πας Νυμφαιο.

Απο Κοζανη εχει παραπολες επιλογες..Πας για καφε στην νεραιδα(λοφος πριν την λιμνη των Σερβιων με θεα την λιμνη)

η θεα της λιμνης

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/440/30143851.jpg/][/URL

Οι επιλογες ατελιωτες αναλογα με τα γουστα,,,να μην κατσω να ανεβασω φωτο γιατι θα πρεπει να ανοιξω καινουριο θεμα,Βελβεντο,φραγμα πολυφυτου,Αιανη,καταφυγιο Βελβεντου με τρελη διαδρομη προς Κατερινη κτλ.κτλ.κτλ.
Μπωρουμε να καστουμε να τα πουμε και απο κοντα για περισωτερες λεπτομεριες(με το τσιπουρακι που σου ελεγα)

Χαρα μου να σας ξεναγισω ΟΛΑ μου τα πρωινα ειναι ελευθερα...

Reply With Quote