18-10-2011, 11:03
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Έλληνες πράξετε κατά συνείδηση!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kotskofi
Θεωρώ ότι όση ευθύνη έχει το κράτος που τα επέτρεπε όλα αυτά, άλλη τόση έχουν-με και οι πολίτες που επιδίδονταν σε αυτά. Κατηγορούμε όλοι το σύστημα, ξεχνώντας ότι αποτελούμε όλοι ενεργά μέρη του...
|
Τελικα δεν ειμαι μονος μου.........αλλα για καποιους αυτο αποτελει ''παρεακι'' και οχι λογικη, διοτι η λογικη ειναι ΜΟΝΟΝ μια....η δικη τους μαζι με τα συφεροντα τους που αποβλεπουν στην πεινα την δικη μας και στην γεματη τσεπη τους εις βαρος μας.
Ειναι αποριας αξιον πως στις αιτιασεις μου απαντανε ευθεως μονον οι ''φτωχοι'' αυτοι που παντα πληρωνουν διοτι δεν μπορουν να ξεφυγουν, οι άλλοι τηρουν σιγην ιχθυος και πανε αλλου την συζητηση μιλωντας για΄''ντελιρια''......αλλα συναμα βαζουν μπροστα τους ''φτωχους'' παροτρυνοντας τους σε επανασταση....ενω εκεινοι θα απολαμβανουν το μακελειο απο το σπιτι τους μεσα στα δεντρα και την φυση που καταπατησαν οι ιδιοι ¨η αλλοι ομοιοι τους πριν απο αυτους, περιμενοντες να δρεψουν τους καρπους της πατωντας στο αιμα που οι ιδιοι εχυσαν. Μετα, οι φτωχοι θα τους ειναι αχρηστοι, και θα τους πεταξουν ενα ξεροκοματο για να εξιλεωθουν.....νομιζουν!!!!
|