View Single Post
  #36  
Παλιό 18-10-2011, 12:36
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Μηνύματα: 4,915
Προεπιλογή Απάντηση: Έλληνες πράξετε κατά συνείδηση!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Sakis Εμφάνιση μηνυμάτων
που στόχο έχουν τελικά την αυτοπροβολή τους μάλλον
...κάτι θα ξέρεις. Αρκά; CKK; Θέλετε να βγείτε στην TV ε;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Sakis Εμφάνιση μηνυμάτων
να αναλογιστούμε ο καθένας τις ευθύνες μας για αυτήν την κατάσταση που φέραμε την Χώρα μας, μήπως και καταφέρουμε να την αντιστρέψουμε.
Αντιπαρέρχομαι την γενίκευση της ευθύνης για την κατάσταση της χώρας.
Εγώ δεν έφερα τη χώρα στην κατάσταση που είναι ούτε κατά 1/9.500.000.
Φρόντισαν άλλοι να την φέρουν ώστε να καλύψουν και το ποσοστό της μη συμμετοχής μου σε αυτό.
Αν τελικά συμμετείχα στην παρούσα κατάσταση κατά 1/9.500.000.000, τότε θα μπορούσα να αγωνιστώ να "αντισταθμίσω" έστω αυτό, αλλά αφού πρώτα δω ότι έχουν γίνει τα αντίστοιχα για αυτούς που φταίνε για το που είμαστε με ποσοστά 1/9.500 κλπ. Αυτή τη στιγμή βλέπουμε το ακριβώς αντίθετο.

Αρνούμαι καθέτως ότι όσοι είναι στο κοινοβούλιο μπορούν να αντιστρέψουν ότι έχει γίνει για τον απλό λόγο ότι οι ίδιοι, οι φίλοι, συνεργάτες και συγγενείς τους είναι αυτοί που δημιούργησαν αυτή την κατάσταση. Είτε με άμεση συμμετοχή τους με σκοπό το κέρδος, είτε από ανικανότητα (που μόνο στην Ελλάδα δεν τιμωρείται), είτε από άγνοια (που δεν συγχωρείται στη θέση τους - οι ίδιοι μάλιστα δεν την συγχωρούν σε εμάς), είτε για χειρότερους αντεθνικούς λόγους.

Έχουμε χάσει το δάσος και ασχολούμαστε με δεντράκια. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΥΤΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Last edited by NLS; 18-10-2011 at 12:41.
Reply With Quote