18-10-2011, 14:08
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: Μαζί τα φάγαμε...?? ΟΧΙ !! Μαζί τα φάγατε...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac
Εγώ δεν δουλεύω στην ΕΥΔΑΠ και δεν με θιγεις με αυτά που γράφεις,τα οποία είναι συχνό φαινόμενο,αλλά υπάρχουν άσχημα και στο ελεύθερο εμπόριο και στην παροχή υπηρεσιών.... 
Για σένα τι να γράψω;;;;;;
Αλλά ....αν θέλεις να αναφέρεις οποιοδήποτε επάγγελμα κοντινου σου προσώπου,να σου πω εγώ λαμογιες που γίνονται και θα συμφωνήσουμε... 
Αλλά αν νομίζεις ότι κάνουμε κάτι καλο,με το να συγκρίνουμε τις λαμογιες ΜΑΣ....θα διαφωνησω 
|
Κώστα όλα αυτά που αναφέρονται έγιναν και γίνονται. Ούτε όλοι οι αξιόλογοι βοσκοί είναι λαμόγια, ούτε όλοι οι αξιοπρεπείς ελαιοπαραγωγοί, ούτε όλες οι κομμώτριες, ούτε – ούτε – ούτε.
Πες μου όμως, αν εγώ έρθω στο σκάφος σου και θέλω να είμαι στο ‘καντηλάκι’ με άνεμο 8, ή να σου βάλω μουράβια ανύπαρκτη, τί θα μου κάνεις? Θα μου περάσεις το άλμπουρο, μάλλον.
Αν έρθεις εσύ στη βάρκα μου και φουντάρεις σε ρεμέτζα ή με κλέβεις στα ανταλλακτικά, τί θα σου κάνω? Απαγορεύεται να σου πω, ότι θα σε πάω γ####### στον ανήφορο, μέχρι την Σαμοθράκη.
Ο καπετάνιος φταίει και όχι το πλήρωμα. Αν δεν αφήσει ο καπετάνιος να συμβούν αυτά, δεν θα συμβούν. Δεν θα συνέβαιναν.
Αλλά τα άφησαν να συμβαίνουν και μάλιστα τα υπέθαλπαν, για να κονομάνε. Και τώρα θερίζουν τις θύελλες, που έσπειραν. Μονάχα που, σε αυτές τις θύελλες, ΕΓΩ, θα βάλω τους πολιτικούς στο ‘καντηλάκι’ σου.
Του σκάφους ή το πραγματικό. Αν αυτά τα λαμόγια κατορθώνουν να χωρίζουν τον λαό, είναι εις βάρος μας. Είμαστε άξιοι της τύχης μας.
Η ισχύς εν τη ενώσει. Όποιος θέλει ακολουθεί.
|