Θέμα: Για r-1200 gs
View Single Post
Παλιό 17-07-2009, 13:02
george81 Ο/Η george81 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: Δράμα
Μoto: SUZUKI BURGMAN 200
Προεπιλογή Απάντηση: Για r-1200 gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mjtir Εμφάνιση μηνυμάτων
Απλα μου εκανε εντυπωση η ποσοτητα και η ποικιλια των ανταλλακτικων ?

Δεν μιλαμε για απλο αναβατη αν μη τι αλλο .....
καλημερα φιλε μου. εχω τη μηχανη απο τον 3 του 2006 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. δε σκοπευω να την αλλαξω, ακομα και αν μου δοθει στο μέλλον η οικονομικη δυνατοτητα. εχει ολα αυτα που εψαχνα σε μια μοτοσυκλετα. εχω αλλαξει πολλες και σε αυτην "εμεινα"!. τωρα ως προς το θεμα των ανταλλακτικων, επειδη διαβαζω σε site του εξωτερικου για προβληματα σε διαφορα εξαρτηματα της μηχανης (διαφορικο, κιβωτιο,abs, controller της αντλιας βενζινης κ πολλα αλλα) και επειδη αυτη τη στιγμη που μιλαμε εχω προβλημα με το διαφορικο και το ψαχνω το θεμα, εχω αγορασει πολλα ανταλλακτικα από τρακαρισμενο gs αλλα και καινουργια, καποια από τα οποια τα πουλαω. αν καποιος ενδιαφερεται ας ρωτησει, οι τιμες ειναι ενδεικτικες. επισης αν μπορω να βοηθησω οποιονδηποτε συνφορουμιτη για προβλημα που αντιμετωπιζει με το gs, ευχαριστως θα το κανω. εχω ασχοληθει τοσο πολυ με τη συγκεκριμενη μοτοσυκλεττα και κατι παραπανω ισως να γνωριζω απο το μεσο ορο.

τωρα για το : " Δεν μιλαμε για απλο αναβατη αν μη τι αλλο ...." δε ξερω τι εννοεις ακριβως, πες το καθαρα! παντα φιλικα.
Reply With Quote