
18-10-2011, 14:58
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: ΣΟΚ!!! Απάνθρωπο
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από sotos
Τι σχέση έχει αυτό με το θέμα. Το "παιδάκι" ......... κρύβεσαι από τους γονείς;;; "πονάμε" το ίδιο ;;;;;
Τι ψευτοευαισθησία είναι αυτή ;;;;
|
Ρε άρχοντα... ξέρεις πώς αισθάνεται ο άλλος και πας να τον ερμηνεύσεις? Δεν κάνω τον δικηγόρο του Σταύρου. Γενικά μιλάω. Και αν όντως είναι έτσι? Πόσες συγνώμες πρέπει να ζητάς μετά, για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα...?
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από sotos
Αλλά πριν τους καταδικάσουμε να θυμηθούμε οτι και οι γονείς μας έτρωγαν σκυλιά και άλογα στην κατοχή. ΑΝ τα έβρισκαν και αυτά φυσικά.
Γιατί άμα πεινάς τρως και κατσαρίδες 
|
Άτοπος ο παραλληλισμός.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από THANOSG
εξίσου απάνθρωπο ήταν και το οτι στη συνέχεια πέρασαν απο το σημείο περίπου 20 ακόμη κινέζοι και έκαναν φυσικά τον κινέζο αδιαφορώντας πλήρως ώσπου τελικά κάποιος ευαισθητοποιήθηκε!!!!!!!!!
Ότι και να πείς είναι λίγο και κρίμα για ένα μικρό κοριτσάκι να έχει τέτοια τύχη.
|
Δεν το είδα όλο. Σοκαρίστηκα όταν είδα το παιδάκι να ζει, αφού το πέρασε με τον μπροστινό τροχό και μετά από σκέψη, το πέρασε και σιγά - σιγά με τον πίσω. Εκεί λύγισα μάστορα... Κιότεψα, δεν μπόρεσα να συνεχίσω.
|